Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αναμένεται η απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ για τον Άρη

Ποδόσφαιρο: Αναμένεται η απόφαση της Φού...

Στις 2 Σεπτεμβρίου η κλήρωση και 20 ή 27/09 η σέντρα

Οι ομάδες που ανήκουν αυτή τη στιγμή στη Football League είναι 17 (Αγροτικός, ΑΕΛ, Αν. Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Καλλιθέα, Κισσαμικός, Εργοτέλης, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Τρίκαλα και Χανιά).

Θα γίνουν πιθανότατα 18 όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση των Λεβαδειακού - Κέρκυρας, μια εκ των οποίων σύμφωνα τις ενδείξεις θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία της επόμενης σεζόν. Η προκήρυξη προβλέπει συμμετοχή 20 ομάδων και το αν σε Άρη, Κηφισιά, Παναργειακό και Καραϊσκάκη (ήταν οι δευτεραθλητές της περσινής Γ' Εθνικής) δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Football League θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ.

Αν οι ομάδες γίνουν 18, τότε τα κενά που θα υπάρξουν στην κατηγορία είναι δύο. Αν λοιπόν και οι τέσσερις ομάδες προσφύγουν στις αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή στη Football League, τότε θα γίνουν μπαράζ. Ότι θα προσφύγει ο Άρης είναι δεδομένο. Όπως και να 'χει, η κλήρωση του πρωταθλήματος αποφασίστηκε να γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η σέντρα ορίστηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Αν, όμως, εκείνη τη μέρα γίνουν εκλογές, τότε αυτή θα μετατεθεί για τις 27 του μήνα. Από εκεί και πέρα, με επιστολή της στον υφυπουργό Αθλητισμού η Football League ζήτησε να μην ισχύσει από φέτος το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Οι επαφές με τον ΟΠΑΠ για χορηγία συνεχίζονται, μια και ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Τέλος, Ερμιονίδα και Τύρναβος ζήτησαν να καλύψουν αυτοί τα κενά που έχουν προκύψει, ως 4οι των play out που έγιναν (έμεναν στην κατηγορία οι τρεις πρώτοι), αλλά το αίτημά τους έπεσε στο κενό.

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Εκπλήξεις από τον Τσάνα στην Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports