Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: "Μπροστά μας έχουμε την πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση"

Γιουρόπα Λιγκ: "Μπροστά μας έχουμε ...

Ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου κράτησε χαμηλούς τόνους

Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Ατρόμητο εν όψει της σημερινής ρεβάνς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Μιχάλης Γρηγορίου, παρά τη νίκη στο πρώτο ματς με 3-1, κράτησε χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλο το 90λεπτο.

«Μπροστά μας έχουμε την πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Όπως είπα και στη Σουηδία έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο κι έχουμε άλλο ένα. Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και κυρίως να είμαστε σοβαροί για να καταφέρουμε κάτι που η ομάδα έχει προσπαθήσει πάρα πολύ και το παλεύει πολλά χρόνια» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγορίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας:

«Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτως ή άλλως η φιλοσοφία μας λέει ότι πρέπει να σκοράρουμε. Πόσω μάλλον σε ένα εντός έδρας ματς που ο κόσμος θα έχει γεμίσει το γήπεδο».

Ερωτηθείς για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να είναι επηρεασμένος από την περυσινή εμπειρία με τη Σαράγεβο απάντησε: «Όταν είσαι παθών, από εκεί ξεκινάς. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Η ΑΪΚ ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει και συνεχίζω να το πιστεύω, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Πριν από το πρώτο ματς δεν είχαν την ευκαιρία να μας αναλύσου, αλλά τώρα μας ξέρουν καλύτερα. Αν δεν είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πρόβλημα. Δεν θέλει κανένας να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, πόσω μάλλον τα παιδιά».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος επισήμανε: «Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί πολλοί να νομίζουν. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την πρόκριση. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω και στην πρόκριση.

Πρέπει, όμως να προσπαθήσουμε πολύ. Η ΑΪΚ θα παίξει ελεύθερα χωρίς άγχος κάτι που την κάνει πολύ επικίνδυνη. Ξέρουμε τι έχουμε περάσει στο παρελθόν και πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports