Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Τα αποτελέσματα της Πέμπτης για τον γ' προκριματικό

Europa League: Τα αποτελέσματα της Πέμπτ...

Διακοπή στην Αλβανία στων αγώνα ανάμεσα στην Κούκσι και την Λέγκια Βαρσοβίας

Η Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν κατάφερε να πάρει ισοπαλία από τον Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι στο 95'!

Ο Χουσεΐνοβ έκανε το 1-1 από τα 11 βήματα, υπήρχε ένταση με τον καταλογισμό, αλλά και μετά το γκολ, με τον σκόρερ μάλιστα να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς τους Κύπριους οπαδούς.

Έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής διέκοψε το ματς για σχεδόν 20 λεπτά, οι παίκτες επέστρεψαν, ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε μετά από λεπτά μετά την επανέναρξη. Όσον αφορά στο γκολ του Απόλλωνα, το πέτυχε ο Κολοκούδιας με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Παπουλή στο 14'.

Η Ομόνοια πήρε ισοπαλία με 0-0 από την Μπρόντμπι στην Δανία, ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 0-3 από την Μπορντό στην Γαλλία.

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε 2-0, αλλά η Άστρα Τζούρτζου πήρε ισοπαλία με 2-2 στην Αγγλία. Αποβλήθηκε για τα "σφυριά" ο Κόλινς στο 59', μείωσε στο 71' ο Μπολντρίν και το 2-2 έγινε στο 82' με αυτογκόλ του Ογκμπόνα!

Η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 στην Αυστρία την Βόλφσμπεργκερ με γκολ του Χόφμαν, η Σαουθάμπτον επικράτησε 3-0 της Φιτέσε, η Μπιλμπάο με 2-0 της Ίντερ Μπακού, ενώ η μεγάλη έκπληξη έγινε στην Ιταλία, καθώς η Βοϊβοντίνα νίκησε 4-0 την Σαμπντόρια!

Η αναμέτρηση, Κούκσι - Λέγκια Βαρσοβίας, διεκόπη στο 51' έπειτα από το δεύτερο γκολ των Πολωνών (1-2), καθώς οι οπαδοί της αλβανικής ομάδας πετούσαν διάφορα αντικείμενα στους παίκτες του αντιπάλου, με έναν να δέχεται πέτρα ή αναπτήρα στο κεφάλι.

 

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Europa League: Νίκη με 10 παίχτες για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Europa League: Μεγάλο διπλό του Ατρόμητου στην Σουηδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports