Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνα: Μητέρα θυσιάστηκε για να σώσει τον γιό της - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κίνα: Μητέρα θυσιάστηκε για να σώσει τον...

Σε κυλιόμενες σκάλες

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναικά σε εμπορικό κέντρο της Κίνας, όταν υποχώρησε το τελευταίο σκαλί στις κυλιόμενες σκάλες, τις οποίες ανέβαινε μαζί με τον γιο της.

Η 30χρονη γυναίκα κατάφερε να σπρώξει το παιδί και να το σώσει, όμως η ίδια έχασε τη ζωή της. Το δυστύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Θύμα είναι η 30χρονη Σιάνγκ Λιουτζουάν και το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης Σινγκτσού, στην επαρχία Χουμπέι. Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας δείχνει να υποχωρεί το τελευταίο σκαλί, την ώρα που η γυναίκα φθάνει στην κορυφή της σκάλας. Τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει, σπρώχνει τον γιο της μπροστά και μία υπάλληλος καταστήματος τρέχει και τον αρπάζει.

Ωστόσο, οι σκάλες συνεχίζουν να κυλούν και αρκετά δευτερόλεπτα αργότερα η γυναίκα εξαφανίζεται καθώς την «καταπίνει» ο μηχανισμός της σκάλας, παρότι μία υπάλληλος καταστήματος έχει προλάβει ήδη να της πιάσει το χέρι.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να αποσυναρμολογήσουν το μηχάνημα και να ανασύρουν την γυναίκα, η οποία ήταν ήδη νεκρή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις