Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη η ουρά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην Πάτρα το πρωί της Παρασκευής

Μεγάλη η ουρά στο Ταμείο Παρακαταθηκών κ...

Ο λόγος οι πολλοί συμπολίτες που έσπευσαν για τα 300 ευρώ και το ότι λειτουργούσε μόνο ένα ταμείο

Μεγάλη ήταν η ουρά από πολίτες που είχε σχηματιστεί από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2015 (η συναλλαγή ξεκίνησε στις 8.30) έξω από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οδό Αγίου Ανδρέου της Πάτρας.

Δεκάδες πολίτες με τα βιβλιάρια καταθέσεων ανά χείρας περίμεναν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν και να κάνουν ανάληψη αν δεν είχαν σηκώσει το ημερήσιο ποσό των 60 ευρώ, τα συνολικά 300 ευρώ που αναλογούσαν στις 5 εργάσιμες μέρες της εβδομάδας. Η ουρά που έφτανε έως έξω το πεζοδρόμιο και ήταν μεγάλη ακόμη και μετά τις 11 το πρωί, οφειλόταν και στο γεγονός ότι μέσα στην υπηρεσία λειτουργούσε μόνο ένα ταμείο καθώς ο άλλος υπάλληλος ήταν σε καλοκαιρινή άδεια.

Το θετικό πάντως σύμφωνα με ενημέρωση υπαλλήλου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ήταν πως λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης υπηρεσίας που λειτουργεί και ως τράπεζα χωρίς όμως την δυνατότητα ATM, οι καταθέτες που δεν μπόρεσαν να περιμένουν στην ουρά και γενικώς δεν μπόρεσαν σήμερα να εξυπηρετηθούν και εφόσον δεν είχαν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα αυτό το σαββατοκύριακο, θα μπορούν την Δευτέρα 27 Ιουλίου να κάνουν ανάληψη 420 ευρώ συν τα επιπλέον 60 ευρώ της Δευτέρας.

Πάντως η αναμονή μέσα στον ήλιο για αρκετή ώρα προκάλεσε όπως ήταν επόμενο και εκνευρισμό, παράπονα και φωνές. Μάλιστα πολλοί από τους συναλλασσόμενους πολίτες ήταν και μεγάλης ηλικίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις