Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Μεγάλη νίκη για την Εθνική εφήβων επί της Κροατίας

Μπάσκετ: Μεγάλη νίκη για την Εθνική εφήβ...

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετέχει και ο Πατρινός Νίκος Δίπλαρος

Η Εθνική ήταν... εθνικάρα στην πρεμιέρα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στον Βόλο και έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα στην Κροατία.

Οι διεθνείς μας, μεταξύ των οποίων και ο Πατρινός Νίκος Δίπλαρος, διέλυσαν την Κροατία με 64-41 και έστειλαν μήνυμα ενόψει συνέχειας επιβεβαιώνοντας ότι δικαίως είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η γαλανόλευκη από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στους Κροάτες να μπουν στο κόλπο της διεκδίκησης της νίκης.

Από την αρχή η Εθνική μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 8-3 στο πρώτο 4λεπτο. Το 18-7 της πρώτης περιόδου δείχνει την εικόνα της αναμέτρησης.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι διεθνείς αφού στην δεύτερη περίοδο η διαφορά ανέβηκε στο +15 για το 38-23 του ημιχρόνου. Η διαφορά άγγιξε το +20 (52-31) στο 28' για να κλειδώσει στο +27, 58-31 με το τέλος της τρίτης περιόδου.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και τελικώς η Εθνική επικράτησε με το ευρύ 64-41.

Κορυφαίος ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 17 πόντους ενώ από κοντά ήταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 τάπες.

Τα δεκάλεπτα: 18-7, 38-23, 58-33, 64-41

ΕΛΛΑΔΑ: Λούντζης 3, Ντουζίδης 5, Μιλεντίγιεβιτς 3 (1), Φλιώνης 5 (1), Μιχαλούτσος, Μουράτος 4, Σκουλίδας 6, Χριστίδης 8, Δίπλαρος, Σκορδάς 2, Παπαγιάννης 12, Χαραλαμπόπουλος 17 (1).

ΚΡΟΑΤΙΑ (Κούντσε): Σκόκνα 9 (1), Καλάιζιτς 7 (1), Ντουμπέλι, Μπαντζίμ 4, Κάλπιτς 2, Κόλακ, Μίκσιτς, Μπούλιεβιτς, Προλέτα 2, Ζούμπατς 8, Βρκίτς 9 (2), Λιούμπιτσιτσς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Πατρινός Νίκος Δίπλαρος στην 12άδα της Εθνικής

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports