Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Nομπελίστας Καθηγητής James Watson και πάλι στο πλευρό της Ελλάδας, υποστηρίζει ένθερμα την προσπάθεια της χώρας μας

O Nομπελίστας Καθηγητής James Watson και...

Εκδήλωσε την επιθυμία να στείλει πάλι επιστολή στην Ευρωπαϊκή Ηγεσία και τον Πρόεδρο Ομπάμα

O James Watson, βραβευμένος επιστήμων με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας, Επίτιμο Μέλος της οικογένειας του Πανεπιστημίου Πατρών, παρακολουθεί με αγωνία και υποστηρίζει ένθερμα την προσπάθεια της χώρας μας να μπορέσει να κάνει μία συμφωνία με τους εταίρους μας.

Ο James Watson εκφράζει σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Ματσούκα, Καθηγητή Χημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρώv, το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του στην Ελλάδα. Εκδήλωσε την επιθυμία να στείλει πάλι επιστολή στην Ευρωπαϊκή Ηγεσίαόπως είχε κάνει κατά το παρελθόν, το 2012 στον τότε Πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι και στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama.

Ο James Watson κατά την επίσκεψη του στο Πανεπιστήμιο Πατρών και την Ιστορική ομιλία του για την ανακάλυψη της Διπλής Έλικας του DNA, είχε αναφερθεί στην Ιστορία της χώρας μας εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον Πολιτισμό που κληροδότησε στην ανθρωπότητα.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα, έχει ιδιαίτερη σημασία η υποστήριξή της από καταξιωμένους ερευνητές και προσωπικότητες Διεθνούς κύρους.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να υπάρξει συμφωνία και από τη Δευτέρα η χώρα μας, με τα Πανεπιστήμια πρωτοπόρα σε καινοτομία και σκληρή δουλειά, να μπει στο δρόμο της Προόδου και Ανάπτυξης, όπως υπογραμμίζει ο καθηγητής Γιάννης Ματσούκας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις