Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποστολή στον Καναδά και στις ΗΠΑ για την προώθηση των οίνων ΠΟΠ Αχαΐας.

Αποστολή στον Καναδά και στις ΗΠΑ για τη...

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την προώθησή τους

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις που αφορούσαν στην προβολή και στην προώθηση των οίνων ΠΟΠ της Αχαΐας , στο Τορόντο του Καναδά , καθώς και στην Διεθνή Έκθεση Fancy Food στην Νέα Υόρκη.

Στην αποστολή, το Επιμελητήριο Αχαΐας εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Νικόλαο Πιλαβά και Παναγιώτη Χελά , μέλη του ΔΣ, καθώς και από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου Δ/ντή Εξαγωγών του Achaiavalues. Την αποστολή πλαισίωσε ο Master of Wine κος. Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Οι δράσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος ήταν γευσιγνωσία των οίνων ΠΟΠ της Αχαΐας στο ελληνικό εστιατόριο “Mamakas” στο Τορόντο, όπου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, εισαγωγείς οίνων , δημοσιογράφοι – διαμορφωτές κοινής γνώμης του κλαδικού τύπου , γευσιγνώστες καθώς και η κα Αλεξάνδρα Χριστοδουλέα Γραμματέα Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων A' στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο. Ακολούθησε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αχαΐας με δικό του περίπτερο υπό το σήμα “ACHAIA WINES” στην Fancy Food NY όπου η προσέλευση των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Στο εν λόγω περίπτερο υπήρχαν τα ΠΟΠ κρασιά Αχαΐας τα οποία παρουσιαζόντουσαν από τον ΜW κο Κωνσταντίνο Λαζαράκη ενώ υπήρχε η δυνατότητα γευσιγνωσίας.

Τέλος, γευσιγνωσία έλαβε χώρα και στην ΝΥ και συγκεκριμένα στο επιλεγμένο Ελληνικό Εστιατόριο «Κελάρι» όπου είχαν προσκληθεί μεταξύ άλλων, ο κος. Κώστας Μάστορας της Optima , εισαγωγέας Ελληνικών προϊόντων της ΝΥ , καθώς και οι κυρίες Jean Reilly Master of Wine και Tara Thomas Executive Editor του μεγαλύτερου κλαδικού περιοδικού Wines & Spirits, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλλά και να αξιολογήσουν τους ΠΟΠ οίνους της περιοχής μας, οι οποίοι άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις.

Οι προαναφερόμενες δράσεις, υποστηρίχθηκαν κατά τον αρτιότερο τρόπο κυρίως από τον κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη ο οποίος ανέδειξε τις ιδιαιτερότητες και αξίες των ΠΟΠ οίνων της Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις