Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Kόπα Αμέρικα: Η Αργεντινή πανηγύρισε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό

Kόπα Αμέρικα: Η Αργεντινή πανηγύρισε την...

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο διέλυσε με 6-1 την Παραγουάη

Η Αργεντινή αγρίεψε, σκόρπισε... τρόμο και πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο διέλυσε με 6-1 την Παραγουάη, η οποία απέκλεισε στους "8" την Βραζιλία, και πλέον είναι έτοιμη να διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Το τελικό σκορ τα λέει όλα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανάλυση. Η Αργεντινή έκανε ότι ήθελε στο χορτάρι του "Estadio Municipal de Concepción" και δεν άφησε δευτερόλεπτο τους αντιπάλους της να πιστέψουν ότι έχουν την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης.

Ο χορός των γκολ για την "Αλμπισελέστε" άρχισε στο 15' όταν ο Μέσι "σέρβιρε" στον Ρόχο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα ο "μάγος" της Μπαρτσελόνα δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του το οποίο πέτυχε ο Παστόρε. Οι Παραγουανοί αντέδρασαν και κόντρα στη ροή του αγώνα μείωσαν με τον Μπάριος στο 43' κι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Οι άσχημες αναμνήσεις των Αργεντινών από το πρόσφατο ματς με την Παραγουάη στη φάση των ομίλων (από 2-0, 2-2) "ξύπνησαν" όμως, ο Άνχελ Ντι Μαρία φρόντισε να βάλει... τάξη αφού με γκολ στο 47' και στο 53' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Τα γκολ του Αγκουέρο στο 80' και του Ιγκουαΐν τρία λεπτά αργότερα ήρθαν απλά για να πιστοποιήσουν την καθολική ανωτερότητα της Αργεντινής και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της στον τελικό, εκεί όπου το Σάββατο (4/3, 23:00) θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Χιλή.

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Σαμπαλέτα, Μασεράνο (76' Μασεράνο), Παστόρε (73' Μπανέγα), Μπίλια, Ντι Μαρία, Μέσι, Αγουέρο (82' Ιγουαΐν)

Παραγουάη (Ραμόν Ντίας): Βιγιάρ, Μπρούνο Βαλδές, Ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Πίρις, Γκονσάλες (25' Μπομπαδίγια), Κάσερες, Ορτίς, Μπενίτες, Νέλσον Βαλδές (57' Ρομέρο), Σάντα Κρους (29' Μπάριος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόπα Αμέρικα: Νέο "χαστούκι" για Βραζιλία - Η Παραγουάη τη νίκησε και πέρασε στα ημιτελικά

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports