Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α. Δαρείος: "Θετικό το πρόσημο για την Ολυμπιάδα"

Α. Δαρείος: "Θετικό το πρόσημο για ...

Τόνισε ο προπονητής των "πορτοκαλί"

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών ολοκληρώθηκε με την Ολυμπιάδα να έχει μεγάλο κέρδος τρεις μικρούς αθλητές της, που προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα, όπως τονίζει στην εφημερίδα «Match Aχαϊας» ο προπονητής των "πορτοκαλί"  Άκης Δαρείος.

Θα θέλατε να σχολιάσετε την περσινή αγωνιστική σεζόν στην Α2 Εθνική;

Ο στόχος με βάση την προηγούμενη χρονιά για την Ολυμπιάδα ήταν να πάει καλύτερα βαθμολογικά. Αυτό όμως εξαρτάτε πάντα από τις αθηναϊκές ομάδες που έχεις να αντιμετωπίσεις και τη δυναμική των αντιπάλων γιατί κάθε χρόνο είναι διαφορετικοί.

Ωστόσο θεωρώ ότι είχαμε θετικό πρόσημο γιατί καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε τρία εντελώς νέα παιδιά που δεν τα είχαμε την προηγούμενη σεζόν και ανταποκρίθηκαν καλά κάνοντας αξιοπρεπή πορεία.

Θα θέλατε να μας αναφέρετε τους αθλητές;

Ένας ήταν ο Ντόντης που έπαιξε πρώτη φορά βασικός, ο Ράπτης που είναι παμπαίδας και από ένα σημείο και μετά έπαιξε βασικός ακραίος πάνω από ένα γύρο και ο τρίτος που έπαιξε ήταν ο Θεοδωράκης που τα προηγούμενα χρόνια τον είχαμε δώσει δανεικό στον Απόλλωνα, αλλά δεν είχε συμμετοχή και έπαιξε πάνω από έναν γύρο βασικός κεντρικός. Επίσης για λίγο αγωνίσθηκε και ο Ζαφειρόπουλος, αλλά λόγω διαβάσματος δεν συμμετείχε πολύ. Τώρα αν τερματίσαμε σε μία θέση χαμηλότερη από την προηγούμενη χρονιά δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με το κέρδος αυτών των παιδιών.

Όλες οι δηλώσεις του Άκη Δαρείου στη σημερινή Match Αχαϊας δείτε το πρωτοσέλιδο!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports