Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποχωρεί ο Αντώνης Ρέλλας από τον Παναιγάλειο

Αποχωρεί ο Αντώνης Ρέλλας από τον Παναιγάλειο

Όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναιγιάλειος Αντώνης Ρέλλας στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που έδωσε το βράδυ της Τρίτης έκανε γνωστό ότι η παρουσία, τόσο του ίδιου, όσο και των συνεργατών του ολοκληρώθηκε, γιατί άπαντες ξεπέρασαν τα όριά τους!

«Αν μείνουμε μόνο ζημιά θα κάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων και σημείωσε: «Χρονικό περιθώριο για τη διάδοχη κατάσταση ασφαλώς και θα υπάρξει. Αν δεν υπάρξει, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, γιατί θα πάμε σε άλλα πράγματα που δεν αρμόζουν στην ομάδα»!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Σε λίγες μέρες η διοίκηση αυτή κλείνει τρία χρόνια. Το λέω με πόνο καρδιάς. Αυτή η διοίκηση μετρά τις τελευταίες της ημέρες στην ομάδα. Δυστυχώς εγώ και όλοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου ξεπεράσαμε τα όριά μας. Ήρθε η ώρα να υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Το βέβαιο είναι ένα. Ότι για κάποιες ημέρες θα υπάρχει εκ των πραγμάτων, γιατί θέλουμε η ομάδα να έχει μέλλον.

Η σημερινή ημέρα είχε το νόημα της δημοσιοποίησης, ώστε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον ανθρώπων να πετύχουν κάτι καλύτερο. Αδυνατούμε να τρέξουμε την ομάδα. Πήραμε αυτή την απόφαση ομόφωνα και μετά από πολύ σκέψη και με πρώτο το συμφέρον της ομάδας. Δεν κρύβω ότι το είχα αποφασίσει από τον Ιανουάριο, αλλά θωρακίσαμε την ομάδα και τη βελτιώσαμε για να σωθεί. Αυτή η διοίκηση ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Δεν μπορούμε άλλο. Δεν θέλουμε να την κυλήσουμε στην ανυποληψία. Σήμερα πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Θα περιμένω τις επόμενες ημέρες. Προσεύχομαι και εύχομαι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Η ομάδα είναι υγιής με άδεια και «καθαρή». Θα είμαι δίπλα στην προσπάθεια αυτή για να επιτευχθεί ο στόχος. Αν μείνουμε, μόνο ζημιά θα κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους του συμβουλίου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου, τα αδέρφια μου και τους γονείς μου. Τους έβαλα στο πρόβλημα και είχαν την αγωνία του να βλέπουν το παιδί τους χαρούμενο και ισορροπημένο. Αυτοί που θα με βρουν μπροστά τους είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν την ιστορία του Παναιγιαλείου. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει επόμενη μέρα. Η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής μου θα είναι να υπάρξει διάδοχη λύση».

Σε ερώτηση αν θα δώσει κάποιο περιθώριο, είπε:
«Ασφαλώς. Η ομάδα σε ένα μήνα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει τέλη Αυγούστου. Υπάρχει περιθώριο και είμαι ανοικτός σε συζήτηση. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Μετά θα πάμε σε άλλα που δεν θα αρμόζουν στην ομάδα. Για όλες τις διοικήσεις υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Ξεπέρασα τον εαυτό μου. Μου έλεγε κάποιος ότι με είδε γερασμένο. Είναι θέμα άγχους και αδυναμίας. Κινδυνεύουμε αν συνεχίσουμε και η ομάδα να έχει πρόβλημα και εμείς να χάσουμε την έξωθεν καλή μαρτυρία. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώση και εμπειρία, επιχειρηματίες εύρωστοι. Όταν βλέπεις ότι δεν τσουλάει, πώς θα το κάνεις να τσουλήσει; Υπάρχουν επιχειρηματίες τεράστιοι στη Football League πέραν των δικών μας δυνατοτήτων. Μέσα από την προσπάθεια μπορούν να τα καταφέρουν».

Για το αν είχε επαφές:
«Όχι. Δεν είχα πει τίποτα για να μην χαλάσει το κλίμα. Από σήμερα έκλεισε ο κύκλος. Με την παραίτησή μου δίνω τη σκυτάλη σε άλλους. Ξέροντας ότι σε 1,2 χρόνια το πρωτάθλημα θα γίνεται με 16, ίσως και με 14 ομάδα, το πρωτάθλημα θα έχει μόνο υγιή κλαμπ, οπότε οι συνθήκες ίσως είναι βελτιωμένες».

Όσο για το αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να αγοράσει όλο το ποσοστό του (83%), απάντησε:
«Εγώ ανέλαβα το ρίσκο. Ήμουν υπεύθυνος και υπόλογος έναντι του νόμου, γι’ αυτό ήμουν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Αν υπάρξει κάποια ομάδα της… διπλανής πόρτας σαν εμάς, τότε θα καταστήσω ανενεργές τις μετοχές μου για να μην έχω καμία ευθύνη και άνθρωποι θα μπορούν με το υπόλοιπο των μετοχών να διοικήσουν. Μπορεί να γίνουν λάθη και παραλείψεις. Θα εξαρτηθεί πόσο θα με πείσουν οι όποιοι ενδιαφερόμενοι».

Νωρίτερα είχε κάνει απολογισμό της σεζόν, λέγοντας ότι ήταν αδικία η συμμετοχή στα πλέι άουτ...

«Στη διαδικασία του «μίνι» πρωταθλήματος γνωρίζαμε πως δεν έχουμε περιθώρια να αλλάξουμε πολλά πράγματα με την κούραση να παίζει σαφώς μεγάλο ρόλο, όμως έστω και την ύστατη στιγμή αποδόθηκε δικαιοσύνη και η ομάδα μας διατηρήθηκε στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε ιδανικά στα play out με δύο συνεχόμενες νίκες, όμως στην συνέχεια ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Αχαρναϊκό, με το αποτέλεσμα, βάσει απόδοσης, να είναι εντελώς πλασματικό. Δεν σας κρύβω πως εκεί ήρθε ένας πανικός στην ομάδα, στα επόμενα παιχνίδια παρουσιαστήκαμε με σκαμπανεβάσματα με την κούραση να παίζει μεγάλο βαθμό στην εικόνα μας.

Μην ξεχνάμε πως η ομάδα συμπλήρωσε φέτος 11 μήνες σε αγωνιστική δράση, με το τέλος δικαίως να μας βρίσκει να πανηγυρίζουμε την παραμονή μας και τη συμμετοχή μας σε ένα νέο πρωτάθλημα με μεγαλύτερες απαιτήσεις».

«Τιμή για το Αίγιο η παρουσία του Π. Γκουτσίδη στον πάγκο μας»

«Κλείνοντας αυτή η χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους για να φθάσει η ομάδα στην επίτευξη του στόχου, τον προπονητή μας Παναγιώτη Γκουτσίδη που με την πρόσληψή του τον Ιανουάριο κατάφερε να εμπνεύσει όλους τους ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με τις γνώσεις του να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Η πρόσληψή του θεωρώ πως έγινε την κατάλληλη στιγμή, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον Παναγιώτη, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τα καταφέραμε. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι τιμή μου αλλά και τιμή όλων η παρουσία του στην ομάδα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που βρέθηκαν κοντά μας και μοιραστήκαμε τόσο χαρές όσο και λύπες».

«Ο σύλλογος απέκτησε το κύρος και την αίγλη τού παρελθόντος»

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στα επιτεύγματα της διοίκησης τα τελευταία τρία χρόνια: «Σε λιγότερο από έναν μήνα η υπάρχουσα διοίκηση κλείνει τρία χρόνια ζωής. Ήταν 9 Ιουλίου 2012 όταν πήραμε τα ηνία του συλλόγου με αγάπη για τον Παναιγιάλειο. Μπήκαμε σε έναν χώρο άγνωστο για μας αλλά η θέληση ήταν πολύ μεγάλη. Η ομάδα σταδιακά προόδευσε σε όλα τα επίπεδα. Δεν τάξαμε ποτέ ανόδους, όμως καταφέραμε πολλά. Ο σύλλογος απέκτησε σεβασμό και την αίγλη τού ένδοξου παρελθόντος, στοιχεία που είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως τα καταφέραμε, η ομάδα πέρυσι στο «παρά πέντε» έχασε την είσοδό της στα play off, ενώ φέτος γνωρίζοντας πως οι δυσκολίες είναι μεγαλύτερες διατηρηθήκαμε στην κατηγορία.

Αν ξέραμε στην αρχή τι θα αντιμετωπίζαμε σας διαβεβαιώνω πως δεν θα μπαίναμε. Αλλά, τελικά, όχι μόνο μπήκαμε, αλλά κολυμπήσαμε αμέσως στα… βαθιά. Σας τονίζω πως οι διοικητικές χρονιές των Δημητριάδη και Παπαπέτρου ήταν οι πιο καταστροφικές του συλλόγου, αφήνοντας πίσω χρέη που έφθαναν μαζί με αυτά του ΙΚΑ τις 450.000 ευρώ. Εμείς μέχρι σήμερα έχουμε αποπληρώσει τις 250.000, ενώ το υπόλοιπο ποσό παραμένει στον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο, εκεί όπου προσπαθούμε να κάνουμε έναν καλύτερο διακανονισμό.

Βομβαρδιστήκαμε από την αρχή, χάσαμε κυριολεκτικά τον ύπνο μας, η ομάδα δεν είχε απολύτως τίποτα και η ανυποληψία είχε φθάσει στο απόγειο, καθώς κανείς εμπλεκόμενος στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι δεν ήθελε να ακούει για τον Παναιγιάλειο, όμως καταφέραμε και τα ξεπεράσαμε όλα. Κανονίσαμε όλα μας τα θέματα τόσο με τις προσφυγές όσο και με διάφορους προμηθευτές, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο σύλλογος απέκτησε και πάλι το κύρος που του αναλογούσε».

«Κάποιοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για τον…βρώμικο πόλεμο που μας έκαναν»

Η ομιλία του προέδρου του Παναιγιαλείου συνεχίστηκε με την αναφορά μερικών εκ των πεπραγμένων της διοίκησης αυτά τα τρία χρόνια, όπως τα γραφεία του συλλόγου, το λεωφορείο της ομάδας αλλά και η δημιουργία του επίσημου ιστότοπου, με τον Αντώνη Ρέλλα να στέκεται σε αυτό τονίζοντας πως «φτιάξαμε ένα επίσημο σάιτ προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να ενημερώνεται για όλα τα θέματα, σε αντίθεση με τους προκατόχους μας που κατάφεραν με τα κείμενά τους να γελά όλη η Ελλάδα μαζί μας, μη γνωρίζοντας ποιο από τα δύο είναι ο επίσημος ιστότοπος του συλλόγου.

Να ξέρετε όλοι πως η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και πως αυτοί οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν σκληρά για τις πράξεις τους, είμαι δεν είμαι εγώ στην ομάδα. Αυτό που λυπάμαι περισσότερο είναι πως βρέθηκαν συνεργάτες του συγκεκριμένου σάιτ να είναι και άνθρωποι που βρίσκονται εντός Αιγίου. Γι’ αυτό, δυστυχώς, λυπάμαι πραγματικά».

«Είναι ζήτημα αν το νέο πρωτάθλημα ολοκληρωθεί με 14 ή 15 ομάδες»

Ακολούθως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το «αύριο» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σε συζητήσεις του με ανθρώπους των διοικητικών ποδοσφαιρικών οργάνων της χώρας υπήρχε η ομολογία πως η Football League δεν είναι βιώσιμη, κάτι που αποδεικνύεται με την απόσυρση ομάδων κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Οι προβληματισμοί μου για την αυριανή μέρα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πολλοί, κάτι που έχω τονίσει και στα συμβούλια στα οποία έχω παραστεί. Επίσημα η ΕΠΟ αναφέρει πως η Football League δεν είναι βιώσιμη, πράγμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Πιστεύω πως, αν το νέο πρωτάθλημα ξεκινήσει με 20 ομάδες, ζήτημα θα είναι αν θα ολοκληρωθεί με περισσότερες από 14 ή 15! Γι’ αυτό και θεωρώ πως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Την άποψή μου να ξέρετε πως την έχω εκφράσει και στον κ. Μποροβήλο καθώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στη Super League, με τις ομάδες να μην μπορούν να αντέξουν λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Πάντως, σήμερα το μεσημέρι, ήρθε μια είδηση που με χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς ο πρόεδρος της Football League κ. Καλογιάννης έστειλε πρόσκληση στον Παναιγιάλειο και σε άλλες δύο ομάδες της κατηγορίας μας να παραβρεθούν στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ, κάτι που αποδεικνύει πως η ομάδα μας έχει λόγο ο οποίος μετράει στα αρμόδια όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Παναιγιάλειος νίκησε και ελπίζει!

 

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports