Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοί είναι οι πιο ηλικιωμένοι νεόνυμφοι του κόσμου! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί είναι οι πιο ηλικιωμένοι νεόνυμφοι...

Ο γαμπρός 103 και η νύφη 91

O Τζορτζ Κίρμπι, ετών 103 και η Ντορίν Λάκι ετών 91, απέδειξαν με το γάμο τους πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Ο γάμος που κάνει το γύρο του διαδικτύου έλαβε χώρα το Σάββατο στο Ίστμπουρν της ανατολικής Αγγλίας, σε μα αίθουσα του ξενοδοχείου Langham, που ανήκει στο γιο του Τζορτζ, Νιλ.

Στην τελετή ευτυχίας του ζευγαριού βρέθηκαν οι οικογένειές του και οι φίλοι τους. Το ζευγάρι που μαζί «πιάνει» τα 194 χρόνια ζωής, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες των 191 ετών που κατείχαν από το 2002 οι Γάλλοι Φρανσουά Φερναντέζ και Μαντλέν Φρανσίν.

Ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα με μπλε μοτίβα λουλουδιών, η Ντορίν Λάκι σηκώθηκε για να φιλήσει τον νέο της σύζυγο, Τζορτζ Κίρμπι, ο οποίος φορούσε σκούρο κοστούμι και ήταν καθισμένος σε μια αναπηρική καρέκλα στα χρώματα των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 που είχαν διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι που έχει και δισέγγονα, είχε γνωριστεί το 1988 μέσω ενός κέντρου ηλικιωμένων. Πρώην μποξέρ και γυμναστής, ο Τζορτζ εργάστηκε στο παρελθόν ως διευθυντής εστιατορίου και κηπουρός. Η Ντορίν δούλεψε για ένα μεγάλο μέρος της ζωής της ως δακτυλογράφος.

Δείτε το βίντεο που επιβεβαιώνει πως ποτέ δεν είναι αργά.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις