Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Εμπρός για μια καινούρια ΕΡΤ" - Σε εξέλιξη το νέο πρόγραμμα της παλιάς ΕΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:"Εμπρός για μια καινούρια ΕΡΤ...

Ανοιχτά τα μικρόφωνα σε φίλους και συμπαραστάτες

Η παλιά ΕΡΑ Πάτρας που δεν σίγησε αυτά τα δύο χρόνια είναι από σήμερα ΕΡΤ Πάτρας και στις 9 το πρωί ξεκίνησε να εκπέμπει το νέο πρόγραμμα, σε κλίμα συγκίνησης.

Στο Δασύλλιο και στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού εκπρόσωποι αρχών και φορέων και άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν αυτά τα δύο χρόνια στην προσπάθεια των εργαζομένων να μην σιγήσει η ΕΡΑ.

Νωρίτερα στη δημοσιογράφο Δήμητρα Αναργύρου μίλησε τηλεφωνικά ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι η χροιά της φωνής της  δείχνει ότι οι εργαζόμενοι ζουν μια ιδιαίτερη στιγμή, εκτιμώντας παράλληλα ότι η ΕΡΤ ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς όπως μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχει πια την ωριμότητα σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος ενός δημόσιου ραδιοφώνου και μιας δημόσιας τηλεόρασης.

Νωρίτερα στο στούντιο της ΕΡΤ Πάτρας βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΙΝΑ Κώστας Γιαννάκενας, o Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, μαζί με τον Γραμματέα Γιώργο Καρβουνιάρη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις