Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Kαι ο Αλέξης Αλβανός στο "Λουξ Cup U13 2015"

Kαι ο Αλέξης Αλβανός στο "Λουξ Cup ...

Ο κουρυφαίος Έλληνας αθλητής θα είναι στην Πάτρα

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού χάντμπολ, κορυφαίος αθλητής και πολυτιμότερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής χάντμπολ των ανδρών, Αλέξης Αλβανός έχει προσκληθεί και θα παραστεί στο «Λουξ Cup U13 2015» που θα φιλοξενήσει η Πάτρα από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου.

Η παρουσία του στη διοργάνωση αποτελεί ξεχωριστή τιμή, καθώς ο ίδιος μέσω της αθλητικής του διαδρομής αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Ο Αλέξης Αλβανός εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του στη σημαντική αυτή, διοργάνωση και είναι έτοιμος να γίνει και πάλι παιδί, μεταφέροντας παράλληλα τις τεχνικές του γνώσεις και την εμπειρία του στους μικρούς αθλητές που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όπως δήλωσε, «είναι αξιέπαινο στις μέρες μας να πραγματοποιούνται διοργανώσεις όπως το Λουξ Cup 2015 με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από την Ελλάδα και την Ευρώπη, τα οποία και αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του αθλήματος. Είμαι βέβαιος πως θα είναι μία άρτια διοργάνωση λόγω και της εμπειρίας της επιτροπής αγώνων σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Παράλληλα, η διεξαγωγή των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στην πόλη της Πάτρας, η οποία εδώ και χρόνια έχει δείξει την αγάπη της στο χάντμπολ, μέσω και της συνεχούς προσπάθειας ανάδειξης του αθλήματός μας προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή και ιδιαίτερα, τον πρόεδρο της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα για την πρόσκληση και ανυπομονώ να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις ιδέες μας εντός και εκτός γηπέδου».

Ο Αλέξανδρος Αλβανός, (Βόλος 9 Απριλίου 1980), αγωνίζεται στη θέση του ίντερ. Ξεκίνησε το χάνμπολ το 1990 στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, από το 1999 αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο και το 2004 μεταγράφηκε στη Γερμανική Βέτσλαρ, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γερμανική Μπέλιγκεν.

Στις 22/07/2012 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 5 Πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ σημαντική στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Ευρωπαικού Κυπέλλου EHF με τη γερμανική Γκούμερσμπαχ.

Αποτέλεσε για 16 χρόνια βασικό στέλεχος της εθνικής αντρών, με μεγαλύτερες διακρίσεις του την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 και την 6η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Αποσύρθηκε από την Εθνική το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Λουξ CUP U13 2015": Στην Πάτρα η Λαμπρίνα Τσάκαλου


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports