Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σεϊρεκίδης: "Μας έμεινε η πικρία, αλλά..."

Σεϊρεκίδης: "Μας έμεινε η πικρία, α...

Ο προποντής της Ορμής Λουξ έκανε έναν μίνι απολογισμό

Το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής χάντμπολ των γυναικών ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες και ο προπονητής των «λεαινών» Στέλιος Σεϊρεκίδης έκανε το δικό του απολογισμό γα την πρώτη του σεζόν στην Πάτρα.

Η πατρινή ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση και μάλιστα φτάνοντας του τελικούς στους πέντε αγώνες (3-2 η Νέα Ιωνία) και από την μία όπως είναι λογικό όλοι στο στρατόπεδο της Ορμής Λουξ είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία στους τελικό, αλλά όπως πάντα υπάρχει και η πικρία για το κάτι παραπάνω.

Ο έμπειρος κόουτς Στέλιος Σεϊρεκίδης κάνοντας ένα μικρό απολογισμό τόνισε στην εφημερίδα Match Aχαϊας: «Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση, αλλά πάντα μένει η πικρία. Η επιτυχία είναι μεγάλη και μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποκομίσουμε όλοι από το φετινό πρωτάθλημα» και πρόσθεσε: «Καταφέραμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην ομάδα κυρίως την φιλοσοφία του παιχνιδιού και ψυχολογική διάθεση. Τα κορίτσια μπόρεσαν να αδράξουν πολλά πράγματα από αυτά που  δουλέψαμε, έχοντας σαν αποτέλεσμα η κάθε μια να έχει αποκτήσει το δικό της στίγμα δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο σαν ομάδα».

Επίσης αναφερόμενος στις φετινές αλλαγές που έγιναν στις «λέαινες» τόνισε: «Πρωταρχικώς στόχος ήταν να  ανεβάσαμε το  τεχνικό επίπεδο, την ψυχολογία και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ότι ήθελαν όλες να κάνουν ένα βήμα παραπάνω πιστεύοντας στην προσπάθεια που ήταν το πιο σημαντικό και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος τεχνικός μας είπε: «Ήδη έχω δώσει πρόγραμμα για το επόμενο δίμηνο με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης για να μπορέσουν οι αθλήτριες να επιστρέψουν πιο έτοιμες σε αυτούς τους τομείς για να μπορέσουμε με την έναρξης της προετοιμασίας να δουλέψουμε σε άλλα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεϊρεκίδης:"Παίξαμε με μυαλό και καρδιά"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports