Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία στην Λεωφόρο ...

Την τελευταία αγωνιστική ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης στο ματς που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Λεωφόρο.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με το τριφύλλι να παραμένει αήττητο και αλώβητο καθώς για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δέχτηκε γκολ ενώ οι "Αρκάδες" πήραν έναν πολύτιμο βαθμό και τώρα έχουν μπροστά τους τον τελικό της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος όταν και είχαν ευκαιρίες για να βάλουν γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα παιχνίδια τους κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο καθώς ο μεν Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση για τον δε Αστέρα πρωτίστης σημασίας είναι το ματς της Κυριακής και όχι αυτό της Λεωφόρου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (80' Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60' Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (68' Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (90' Παπαχρήστος), Φερνάντες (66' Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (58' Ρόλε), Σκούρτης.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports