Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου διασκεύασε και ερμηνεύει το κομμάτι "Του Αιγαίου τα Blues" του Κ. Μπίγαλη

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου διασκεύασε κα...

Ο Κύπριος καλλιτέχνης αναμένεται σύντομα να έρθει Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση

Ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επέστρεψε δυναμικά στη δισκογραφία με τον πιο καλοκαιρινό και όμορφο μουσικό τρόπο, το παλιό αγαπημένο τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη, "Του Αιγαίου τα blues", σε μια ολοκαίνουρια διασκευή και ενορχήστρωση, που αναμένεται να εντυπωσιάσει, να "ξεσηκώσει" και να γίνει χιτ στα ραδιόφωνα και στα κλαμπ.

Όπως γράφει το musiccity.gr, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι καλός γνώστης των επιτυχημένων διασκευών …"Κι αυτό το βράδυ", "Αγάπη του καλοκαιριού", "Είσαι Θεός", "Τηλεφωνητής" και σε άλλα κομμάτια, έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό ερμηνευτικά αλλά και παραγωγικά.

Το παλιό, αγαπημένο τραγούδι της εποχής του 1990 -1991, σε στίχους και μουσική του γνωστού σε όλους τραγουδιστή και συνθέτη Κώστα Μπίγαλη, παρουσιάζεται με την ενορχηστρωτική επιμέλεια των Dj Andre και Νίκου Ορφανού.

Το κομμάτι «Του Αιγαίου τα blues» σε μουσική και στίχους του Κώστα Μπίγαλη είχε αγαπηθεί πολύ όταν πρωτοκυκλοφόρησε και ήταν η βασική επιτυχία του ομώνυμου cd «Του Αιγαίου Τα Μπλούζ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να έρθει για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα.

Η φωτ. είναι από την σελίδα στο facebook του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight