Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στo αυτόφωρο για ηχορρύπανση και τραπεζοκαθίσματα οι καταστηματάρχες της Ηφαίστου-Επιχειρήση της ΕΛ.ΑΣ. στον πεζόδρομο ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Στo αυτόφωρο για ηχορρύπανση και ...

Μετά απο την Εισαγγελική παρέμβαση

Πρέπει να βρεθεί μια λύση για την ομαλή συνύπαρξη των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Ηφαίστου και στη Γεροκωστοπούλου επεσήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής της Αχαϊας Γιώργος Κοτοπούλης, ο οποίος βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο της  Πάτρας κατά τη μεταφορά των συναδέλφων του στο αυτόφωρο.

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν πριν απο λίγο με την αυτόφωρη διαδικασία οι καταστηματάρχες της οδου Ηφαίστου που κρατούνται απο χθες στην ασφάλεια Πάτρας κατηγορούμενοι για ηχορρύπανση και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων πέραν των προβλεπόμενων στον πεζόδρομο.

11.08 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι καταστηματάρχες θα οδηγηθούν σε λίγη ώρα στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

9.41 Την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου της Πάτρας στην οδό Ερμού πέρασαν χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι απο 10 καταστηματάρχες επιχειρήσεων του πεζόδρομου της Ηφαίστου.

Η αστυνομία τους κάλεσε μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας που ζήτησε απο τους διοικητές των αστυνομικών τμημάτων να αυξήσουν τις περιπολίες στους πεζόδρομους και να ακολουθείται η διαδικασία της μήνυσης για όσους έχουν περισσοτερα απο τα προβλεπόμενα -βάση νόμου και αδειών- τραπεζοκαθίσματα ή για όσους ηχορρυπαίνουν.

Η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις απο τους καταστηματάρχες αλλά και απο τους συνηγόρους τους που τη χαρακτηρίζουν παράνομη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:Νυχτερινή περιπολία στην Ηφαίστου - Εντατικοί έλεγχοι σε καταστήματα μετά την εισαγγελική παραγγελία

Πάτρα:"Απόβαση" της αστυνομίας στους πεζόδρομους!Κλήσεις και γερανός σε όσους "εισβάλλουν" σε Αγ. Νικολάου, Ηφαίστου, Ρήγα Φεραίου

Πάτρα:Παρεμβαίνει Εισαγγελέας για την ηχορύπανση από καταστήματα-Ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι-Εντολή για συλλήψεις

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις