Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι πτήσεις από τον Άραξο στη Θεσσαλονίκη

Αχαϊα: Ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι πτήσε...

Δείτε πόσο κοστίζει το εισητήριο

Ο χρόνος για την εκ νέου αεροπορική σύνδεση της Πάτρας με τη Θεσσαλονίκη, μέσω Αράξου μετρά αντίστροφα με την 15 Ιουνίου να θεωρείται ημερομηνία σταθμός για τις αερομεταφορές στην περιοχή σε ότι αφορά στις εσωτερικές πτήσεις.

Η astra με την ουσιαστική έναρξη της θερινής περιόδου θα κάνει το πρώτο της δρομολόγιο σκοπεύοντας να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στις συγκοινωνίες εγκαινιάζοντας μια γραμμή η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από κερδοφόρα αρκεί να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39 ευρώ γεγονός που αυτομάτως καθιστά τη γραμμή κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους τρόπους μετακίνησης με προορισμό από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.

Στόχος της εταιρείας είναι ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο – όπου σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη οι κοινότητες των Πατρινών και Θεσσαλονικέων αριθμούς αρκετές χιλιάδες ( φοιτητές , σπουδαστές , στρατευμένοι, ένστολοι) – μα υπάρχουν δρομολόγια σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα κατά τη θερινή περίοδο η λειτουργία της γραμμής αποσκοπεί να παίξει και ρόλο ενδιάμεσης μετακίνησης τουριστών από τη Βόρειο και νοτιοδυτική Ελλάδα αντίστοιχα προς τα νησιά του ιονίου αλλά και προς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις