Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέληξε ο ένας εργαζόμενος που είχε τραυματιστεί στα Ελληνικά Πετρέλαια

Κατέληξε ο ένας εργαζόμενος που είχε τρα...

Η οικογένεια των εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων θρηνεί το χαμό του

Έχασε τη μάχη ο εργαζόμενος Χαράλαμπος Δευτεραίος, ο οποίος τραυματίστηκε από το μαζικό ατύχημα στα Ελληνικά Πετρέλαια στις 8 Μαΐου. Ο Χαράλαμπος ήταν ένα από τα θύματα του εργατικού ατυχήματος μονάδα 3300 των ΒΕΑ, όπου τραυματίστηκαν άλλοι πέντε συνάδελφοί του.

Η οικογένεια των εργαζομένων των Ελληνικών Πετρελαίων θρηνεί το χαμό του αγαπημένου συναδέλφου τους και εκφράζουν τη συμπαράσταση στην οικογένεια του.

Συλλυπητήρια του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους συγγενείς του Μπάμπη Δευτεραίου, εξέφρασαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος.

Δήλωσαν την αποφασιστική βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν την οικογένεια του Μπάμπη Δευτεραίου, πράγμα που θα κάνει, κατά δήλωσή της, και η νέα Διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Επίσης, υπογράμμισαν για άλλη μια φορά την κατεπείγουσα ανάγκη να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας στα ΕΛΠΕ και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των όποιων υπευθύνων, αναμένοντας γρήγορα σε αυτήν την κατεύθυνση το πόρισμα της σχετικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση.

Την ίδια ώρα τόνισαν την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας στα ΕΛ.ΠΕ. και εάν κριθεί αναγκαίο τον επανασχεδιασμό τους, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο παρόμοιου τραγικού ατυχήματος στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Έξι τραυματίες από πυρκαγιά στα διυλιστήρια ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο -Σοβαρά οι δύο

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις