Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το "ευχαριστώ" της Αχαγιάς '82

Το "ευχαριστώ" της Αχαγιάς '82

Σε προπονητή, παίκτες και φιλάθλους

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Αχαγιάς '82 με ανακοίνωσή της ευχαριστεί παίκτες, προπονητή, φιλάθλους αλλά και τους χορηγούς που την στήριξαν φέτος. Αναλυτικά:

"Μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Αχαγιά 82 έφτασε στο τέλος της. Δυστυχώς για την ομάδα και τη διοίκησή της, τα προβλήματα ξεκίνησαν πολύ νωρίς, αν και το ποδαρικό στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ήταν με το δεξί και οι οιωνοί με το μέρος μας.

Οι αντιξοότητες δεν πτόησαν τους παίκτες που εξακολουθούν να θεωρούν την ιστορική ομάδα μας, ως δεύτερο σπίτι τους και αυτό είναι εξαιρετικά τιμητικό για εμάς.

Ήταν ο μοχλός που έβαλε μπρος τη μηχανή για επανεκκίνηση όταν τα μηνύματα που ελάμβανε η διοίκηση για την πορεία της ομάδας ήταν αρνητικά. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τρεις προπονητές για να βρούμε το ρυθμό μας. Και τον βρήκαμε.

Δεν μπορούμε όμως να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον Ανδρέα Παπαδημητρίου, τον Γεράσιμο Τζάκη, για την πολύτιμη προσφορά τους στο σωματείο μας. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε για τον σημερινό προπονητή της ομάδας Θανάση Λιόνα, ο οποίος ανέλαβε την "Ανάσταση" της ομάδας και τελικά τα κατάφερε.

Πίστεψε στις δυνάμεις της, δεν το έβαλε ούτε μια στιγμή κάτω και έκανε πράξη κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Κάτι που άλλοι είχαν ξεγράψει.

Ο Λιόνας και η ψυχή των παικτών, κατάφεραν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος να πάρουν επτά νίκες μέσα σε εννέα αγωνιστικές.

Η διοίκηση της ομάδας, συγχαίρει όλους τους αθλητές της. Τον αρχηγό της Χρήστο Στεφανόπουλο και τους Δημήτρη Μπατζαλή, Κώστα Μουστρουφά, Βασίλη Κορακιανίτη, Αλέξανδρο Λυκούδη, Γιάννη Κουτρουμάνη, Γιώργο Παππά, Γιώργο Μητρόπουλο, Αλέξανδρο Κουρή, Παύλο Βραχνή, Βασίλη Γιαννακόπουλο, Γιώργο Τόγια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης απευθύνουμε στους χορηγούς της ομάδας: Med Frigo, Σωτήρη Μπρακατσέλο, Τσιβγινίδης Επιχειρήν, Τάκη Τσιβγινίδη, Παβιπλάστ, Γιώργο Κολλιόπουλο, Συνεργάτες Οικονομίας, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, Αυγέρος ΑΕ, Δημήτρης Αυγέρος Λόγου διάπλασις, Ροδία Καραμπελιά, Αρτοποιεία Λυμπέρης, ΚΟΕ καφέ.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τους πιστούς μας φίλους, τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας που την ακολουθούν παντού και πάντα σε όλες τις στιγμές, καλές και κακές. Όμορφες στιγμές θυμόμαστε πλέον από τη σεζόν που έκλεισε. Γιατί τα δύσκολα είναι αναγκαία μαθήματα και όχι κακές αναμνήσεις. Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους.
Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports