Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κεσαπίδης: "Αξίζουμε την άνοδο"

Κεσαπίδης: "Αξίζουμε την άνοδο"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Έσπερου ΑΟΠΑ

«Την άνοδο την αξίζουμε. Και την αξίζαμε με την πορεία που έχουμε κάνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι απλώς έχοντας ένα-δύο καλά διαστήματα μέσα στη χρονιά».

Αυτά τόνισε ο Ανδρέας Κεσαπίδης, μιλώντας για την φετινή περίοδο και την πορεία προς την Β' Εθνική, αλλά και για το παιχνίδι με τον ΓΣ Χαλανδρίου, στο οποίο με νίκη ο Έσπερος ΑΟΠΑ και μαθηματικά αναμένεται να εξασφαλίσει την άνοδο.

Ο στόχος με τον ΓΣ Χαλανδρίου;

«Είναι ένα παιχνίδι που θα μας δώσει τον πρώτο στόχο της σεζόν. Δηλαδή την άνοδο. Θέλουμε λοιπόν την νίκη και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να τα καταφέρουμε. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι αδύναμος, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Πιστεύατε στην αρχή της σεζόν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε θα ήσασταν τόσο κοντά στην άνοδο;

«Όταν ξεκινούσαμε την προσπάθεια μας το είχα πει στα παιδιά και το κρατούσαμε μέσα μας. Πίστευα στην άνοδο και με την αξία μας την παίρνουμε. Ομως αποφεύγαμε τα μεγάλα λόγια και κάθε φορά στην προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι προσπαθούσαμε να μιλήσουμε με έργα εντός αγωνιστικού χώρου».

Η συνέχεια;

«Πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με τον ΓΣ Χαλανδρίου για να εξασφαλίσουμε με τη νίκη την άνοδο. Μετά στα δύο επόμενα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και τον δεύτερο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ποιο ήταν το στοιχείο που έδωσε στην ομάδα την ώθηση για να κάνει αυτή την πορεία;

«Δύο. Το πρώτο ήταν η ενέργεια που βγάζαμε στο παρκέ. Η φρεσκάδα μας ήταν δύσκολο για τους αντιπάλους να αντιμετωπιστεί. Το δεύτερο η αντίδραση που είχαμε στις δύσκολες στιγμές. Γιατί υπήρχαν στην σεζόν και στιγμές δύσκολες, αλλά αντιδράσαμε και λειτουργήσαμε υποδειγματικά και ως ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεσαπίδης: "Θέλουμε μια ακόμη νίκη για να πετύχουμε την άνοδο"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports