Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος - Να σταματήσει τώρα η πορεία προς την καταστροφή!

Θανάσης Νταβλούρος - Να σταματήσει τώρα ...

Ο πρώην βουλευτής τονίζει πως η ανεύθυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει φέρει τη χώρα μια ανάσα πριν την πλήρη κατάρρευση

H ανεύθυνη και επικίνδυνη συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό, έχει φέρει τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, μια ανάσα πριν από την πλήρη κατάρρευση.

Και σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου, αυτοί οι ίδιοι που κατηγορούσαν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι κυβερνά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεσμεύουν σήμερα με εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό τα αποθεματικά 1500 κρατικών φορέων!

ΟΤΑ, Περιφέρειες, αλλά και Νοσοκομεία, εκτός άλλων, δεν θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους ούτε ένα ευρώ, δεν θα μπορούν κυριολεκτικά να λειτουργήσουν.

Το κράτος παραλύει μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των ερασιτεχνικών χειρισμών των σημερινών κυβερνώντων, το πρώτιστο μέλημα των οποίων ήταν η απελευθέρωση του αρχιτρομοκράτη Σάββα Ξηρού!

Γεγονός που έχει προκαλέσει οργίλες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ενώ απομονώνει και την Ελλάδα, η οποία σε μια κρίσιμη περίοδο έχει ξεμείνει και από χρήματα και από συμμάχους.

Η κυβέρνηση οφείλει, έστω και την υστάτη αυτή στιγμή, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και υπερβαίνοντας τις στρεβλές ιδεοληψίες της να προχωρήσει στα αναγκαία βήματα που είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσει τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό τη χρηματοδότηση της χώρας, πριν βιώσουμε την απόλυτη καταστροφή.

Από την πλευρά μας, ως Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης εθνικής συναίνεσης, είμαστε διατεθειμένοι να συνεισφέρουμε σε κάθε κίνηση, σε κάθε βήμα που διασφαλίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας και την οδηγεί στο μέλλον.

Δεν μπορούμε, ωστόσο, να παρακολουθούμε απαθείς και την καταστροφική πορεία της κυβέρνησης, η οποία θα πρέπει να σταματήσει τώρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις