Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η πρώτη εμπειρία του Αντετοκούνμπο στα πλέι οφ του ΝΒΑ

Η πρώτη εμπειρία του Αντετοκούνμπο στα π...

Οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή άσου στο NBA Greece

O Γιάννης, στον πρώτο αγώνα playoffs της καριέρας του ήταν άστοχος και νευρικός, αφού φορτώθηκε νωρίς με φάουλ. Επαιξε 33 λεπτά και σκόραρε 12 πόντους, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Όμως τα 4 φάουλ, όπως εξήγησε ο ίδιος, τον έβγαλαν εκτός ρυθμού.

Το πρώτο ματς της σειράς των playoffs του α’ γύρου, αποτελεί παρελθόν, με το Σικάγο να προηγείται 1-0 και ο Γιάννης έκανε έναν απολογισμό του αγώνα μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του NBA Greece.

Γιάννη η πρώτη σου γεύση από τα playoffs;

Τι να πω; Δεν κερδίσαμε το ματς. Τί να κάνουμε; Το επόμενο.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού και το σκορ πήγαν πολύ ψηλά, για δεδομένα playoffs. Ηταν κάτι που δεν κάνατε εσείς στην άμυνα ή είχε να κάνει και με το ότι οι Bulls βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα;

Ηταν σε καλή μέρα οι Bulls, αλλά πρέπει κι εμείς να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά.

Σε επηρέασε το γεγονός ότι φορτώθηκες με φάουλ; Κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα δεν ήταν υπέρ σου.

Τι να κάνω; Πρέπει να κάνω κι εγώ καλύτερη δουλειά, να μη φορτώνομαι με φάουλ, γιατί με χρειάζεται η ομάδα μου. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά κι επειδή κι εγώ πρέπει να βρω ρυθμό. Όταν έχω φάουλ και βγαίνω, δεν μπορώ να βρω ρυθμό εύκολα και επηρεάζεται το παιχνίδι μου και το παιχνίδι της ομάδας. Δεν μπορώ να βοηθήσω έτσι την ομάδα μου. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά σε αυτό.

Τα playoffs έχουν να κάνουν με την προσαρμογή και πώς εμφανίζονται οι ομάδες στον επόμενο αγώνα. Τι θα πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να φύγετε από το Σικάγο με μία νίκη;

Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Στην επίθεση δεν είμαστε κακοί, απλώς δεν μπήκαν τα σουτ. Είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, ο Khris (Middleton), εγώ, ο Michael (Carter-Williams). Eίχαμε ελεύθερα σου, πρέπει να τα βάλουμε. Τι να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά στην άμυνα. Να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στην άμυνα. Να βοηθήσουμε τους «κοντούς» στα ντράιβ.

Τι κρατάς από το παιχνίδι;

Μόνο την εμπειρία (της πρώτης συμμετοχής), αφού δεν κερδίσαμε.

Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Καλή. Πολύ καλή. Για πρώτη φορά καλή ήταν. Το διασκέδασα κι έπαιξα.

 

Πηγή: nba.sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports