Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Κρίσιμο βράδυ για Ολυμπιακό με Εφές

Ευρωλίγκα: Κρίσιμο βράδυ για Ολυμπιακό με Εφές

Με νίκη η πειραϊκή ομάδα εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά

Η μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας φτάνει στην κορύφωσή της, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Top-16 της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται στην πρώτη τετράδα των ομίλων τους και διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, αντιμετωπίζοντας αμφότεροι τουρκικές ομάδες στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός παίζει την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη με την ουραγό του 5ου ομίλου Γαλατασαράι, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ (21:45) την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Στράτο Περπέρογλου θα τιμηθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Με νίκη η πειραϊκή ομάδα εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά και θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνω με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για είσοδο στην πρώτη δυάδα. 

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, με Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στο ΣΕΦ και Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, έχοντας όμως να επιλύσει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, το κυριότερο από τα οποία αφορούσε στην απουσία του leader της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Η απουσία των Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη είναι δεδομένη για ακόμη ένα παιχνίδι, ενώ ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» κάνει τη δική του προσπάθεια για να μπει στη 12αδα, χωρίς ωστόσο σε καμία περίπτωση να είναι έτοιμος να παίξει σε φουλ ρυθμό.

Πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο υπάρχει όμως και με τον Σλούκα, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και η συμμετοχή του θα κριθεί πριν τον αγώνα.

Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί, καθώς ισοβαθμεί στην τέταρτη και τελευταία θέση που δίνει πρόκριση, με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports