Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε και πλησιάζει τον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε και πλησιάζει τον ΠΑΟΚ

Ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Εργοτέλης

Με τη διαφορά να αποτυπώνεται πλήρως στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, ο Αστέρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει με 2-1 την αντίσταση του Εργοτέλη.

Οι "Αρκάδες" άνοιξαν νωρίς το σκορ, στο 9ο λεπτό με τον Κουρμπέλη ενώ ο Μπαράλες 36 λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 90ό λεπτό, μετά από αυτογκόλ του Ζησόπουλου.

Με αυτή τη νίκη, ο Αστέρας Τρίπολης είναι σταθερά στην τέταρτη θέση και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον τρίτο στην κατάταξη της Super League, ΠΑΟΚ.

Ο Εργοτέλης από την άλλη, μόνο με ένα θαύμα θα μπορεί να είναι και την επόμενη σεζόν, στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Στη 16η θέση υπολείπεται εννιά βαθμών, των Λεβαδειακού και Πανθρακικού. Την επόμενη, 30ή αγωνιστική, ο μεν Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ο δε Πανθρακικός επισκέπτεται το Ηράκλειο για να αγωνιστεί στην κόντρα στον Εργοτέλη. Τελικός για τους Κρητικούς, μόνο με θαύμα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Γκολ: 9' Κουρμπέλης, 45' πεν. Μπαράλες / 90' αυτ. Ζησόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν (42' Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Μουνάφο (69' Τίε Μπι), Κουρμπέλης, Μάσα (76' Λομπάτο), Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκοργκς, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (64' Καζναφέρης), Μποέ, Ουλά (64'Χαλκιαδάκης), Ολαϊτάν, Κάλε, Σολάρι (73' Τζίλας)

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports