Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο 18χρονος συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη από τα Καλάβρυτα ξεσπά: "Δεν είμαστε φονιάδες, ήμασταν φίλοι του"

Ο 18χρονος συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακο...

Τι λέει ο νεαρός που εμφανίζεται στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και μέρες, φωτογραφίες με συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη,"φωτογραφίζοντας" τους ως υπευθύνους για την αυτοκτονία του.

Οι οικογένειες των συγκεκριμένων φοιτητών κατέθεσαν μηνύσεις κατ΄αγνώστων για να σταματήσει, όπως υποστηρίζουν, η καταδίκη των παιδιών τους, πριν τα επίσημα πορίσματα.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες εκτός της παρέας των Κρητικών υπάρχει και ο 18χρονος Παναγιώτης Κ. από το χωρίο ("Κ") των Καλαβρύτων ο οποίος έκανε παρέα με τον Βαγγέλη το τελευταίο δίμηνο πριν την εξαφάνιση.

Όπως ο ίδιος δηλώνει στο "news247" :

«Δεν είμαστε φονιάδες. Δεν είμαστε αυτοί που βασάνιζαν τον Βαγγέλη. Εμείς ήμασταν η παρέα του, οι φίλοι του. Έχουμε στοχοποιηθεί άδικα, εξαιτίας της διαρροής φωτογραφιών από το Facebook. Και πλέον, δεν μπορούμε να βγούμε από την εστία, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Θέλω να σταματήσει ο κόσμος να μας προσβάλλει. Και όχι μόνο εμάς, αλλά και τους γονείς μας, τα αδέρφια μας. Πρέπει να βγει ο αρμόδιος εισαγγελέας να διαψεύσει τα στοιχεία εις βάρος μας. Από το δικό μου κυρίως προφίλ διέρρευσαν οι 2-3 φωτογραφίες, έκλεισα το λογαριασμό μου και κλείστηκα στον εαυτό μου, μέχρι να σταματήσουν να μάς βρίζουν. Αλλά είδα ότι δεν γίνεται κάτι και αποφάσισα να μιλήσω. Ήδη και οι δικοί μου γονείς έχουν ασκήσει μήνυση κατά αγνώστου, μπας και ηρεμήσουμε επιτέλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυβερνητικό ΝΑΙ στη μετονομασία της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Βαγγέλης Γιακουμάκης

Οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής λένε ότι στοχοποιούνται και ζητούν να πάψουν τα "λαϊκά δικαστήρια"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις