Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην τελική ευθεία για τον 38ο Ποδηλατικό Γύρο "ΘΥΣΙΑΣ"

Στην τελική ευθεία για τον 38ο Ποδηλατικ...

Στις 24 Μαρτίου

Ανεβαίνει το θερμόμετρο των προετοιμασιών, όσο πλησιάζουμε στην καταληκτική ημερομηνία για την έναρξη του 38ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», στις 24 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αυξημένη διάθεση για συμμετοχή στον αγώνα, δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις στους διοργανωτές. Περισσότεροι από 140 αθλητές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα.

Οι άνθρωποι του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, των Δήμων Πατρέων,  Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας και των χορηγών, FANTA , Αλυσίδα ΣΜ ΚΡΟΝΟΣ ΑΕΒΕ, Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. IDEAL, παιχνιδοκαταστήματα PANTA, την  INTERAMERICAN και με χορηγό επικοινωνίας το περιοδικό MBIKE, έχουν αναλωθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψουν, με τον καλλίτερο δυνατόν τρόπο,  τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετέχουν στους αγώνες.

Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 22 σωματεία, μεταξύ των οποίων είναι ο ΤΑΛΩΣ Χανίων, ο ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας, Ο ΠΕΣΑ Αστέρας, ο Γ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ, Α.Ο ΘΗΣΕΑΣ, ETCETERA-FORBIKES, ΠΕΛΟΤΟΝ, ΗΡΩΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. Α.Ε.Κ. Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, Α.Σ. 1000 ΔΕΝΤΡΑ, Α.Π.Ο. ΚΟΡΩΠΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, Ο.Φ.Π.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΠΣ ΑΤΛΑΣ, ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και η ΠΕΠΑ.

Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ, θα διεκδικήσει την νίκη στον πρώτο μεγάλο αγώνα, που ανοίγει ουσιαστικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports