Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Εχουμε βιώσει από τον Παναιγιάλειο την απόλυτη ποδοσφαιρική αλητεία"

Κούγιας: "Εχουμε βιώσει από τον Παν...

Από την πλευρά της η Παναχαϊκή θα διδάξει ποδοσφαιρικό πολιτισμό

Η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναιγιάλειο την Τετάρτη και ο Αλέξης Κούγιας έδωσε το σύνθημα για το τοπικό ντέρμπι, τονίζοντας αγωνιστικά ότι είναι τελικός για την πατρινή ομάδα, ενώ έκανε επίθεση σε παίκτες του Αιγίου. Ωστόσο τόνισε ότι παρά όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Παναχαϊκή θα διδάξει ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις toυ ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής:

"Εχουμε βιώσει από τον Παναιγιάλειο την απόλυτη ποδοσφαιρική αλητεία. Από τον Κουρμπανά μέχρι τον Σεροπιάν. Και από παίκτες όπως ο Σπίνουλας, ο Σανδραβέλης, ο Ουρτάδο, ο Μπούνας, ο Μπουρλάκης, που είχαν αχαρακτήριστη συμπεριφορά σε βάρος της Παναχαϊκής. Η Παναχαϊκή, όμως, θα διδάξει ποδοσφαιρικό πολιτισμό την Τετάρτη.

Ούτε το πούλμαν του Παναιγιάλειου θα μείνει δύο ώρες έξω από το γήπεδο, ούτε στα επίσημα θα υπάρχει τέτοιο μένος. Εχει ένα κοτέτσι για έδρα ο Παναιγιάλειος, που ανεβαίνεις κάτι σκαπολάτια για να πας στην αίθουσα Τύπου, ενώ εμείς θα τους υποδεχθούμε σ' ένα από τα πιο όμορφα στάδια της Ελλάδας.

Με εξαίρεση τον πρόεδρο του Παναιγιάλειου, που είναι κύριος, ο περίγυρος που υπάρχει δημιουργεί ποδοσφαιρική αλητεία. Αλλά εμείς θα τους υποδεχθούμε σαν φίλους. Και μη διανοηθούν οι παίκτες που ανέφερα πριν να κάνουν τα νταηλίκια που έκαναν στο Αίγιο, ούτε οι οπαδοί του Παναιγιάλειου να τολμήσουν να μας προκαλέσουν. Από πέρυσι το περιμένω αυτό το ματς. Είναι ο απόλυτος τελικός για μας. Θα τους τιμωρήσουμε μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports