Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Δημήτρης Κωστακιώτης, υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, εναντίον της Υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη μέσω fb!

Πάτρα: Ο Δημήτρης Κωστακιώτης, υποδιοικη...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Ανακύπτει μείζον θέμα

Mείζον θέμα ανακύπτει από την επίθεση, μέσω fb του  υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη, εναντίον της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, η οποία νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική: Γράφει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

"Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη κάλεσε πριν δύο εβδομάδες τους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, καταβάλλοντας την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Υπερβολική ηθικολογία σε μία σωστή και αναγκαία προτροπή, θα μπορούσαν να πουν ορισμένοι.

Προχτές η κυρία Βαλαβάνη αρρώστησε και επέλεξε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Εκτός της ευχής να αναρρώσει οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως δικό της «πατριωτικό καθήκον» είναι να εμπιστεύεται το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας.

Ανάλογης ηθικής τάξης ζήτημα προκύπτει για όσα κυβερνητικά στελέχη διατηρούν καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, τις οποίες οφείλουν να επαναπατρίσουν αυτοστιγμεί.

Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν…".

Το καυστικό σχόλιο του κ. Κωστακιώτη, γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει εκτενή σχολιασμό στο fb με τα σχόλια να είναι ως επί το πλείστον υπέρ του.

Παράλληλα όμως έχει προκαλέσει και ...ημικρανία στα τοπικά στελέχη που δεν το είδαν με το ίδιο καλό μάτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις