Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ η ΑΕΚ

Στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ η ΑΕΚ

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν του μέχρι πρότινος αήττητου Διομήδη

Ένα μήνα περιμέναμε για τη διεξαγωγή του ημιτελικού του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους. Τελικά άξιζε η αναμονή, κρίμα που δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση ο αγώνας.

Η ΑΕΚ, απροπόνητη την τελευταία εβδομάδα καθώς δεν είχε γήπεδο για να προπονηθεί, επικράτησε 28-27 των αήττητων φέτος "Λύκων" χάρη στο "χρυσό" όπως αποδείχθηκε γκολ του Χριστόφορου Μπακαούκα στο 59:48 με εκτέλεση πέναλτι. Ο Διονύσης Γεωργιάδης κέρδισε το πέναλτι.

 

Για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια η ΑΕΚ βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Ο αντίπαλος της ήδη την περιμένει, είναι ο ΠΑΟΚ με το παιχνίδι να έχει προγραμματιστεί στις 27 Μαρτίου στην Πυλαία παρουσία των οπαδών των δύο ομάδων.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-7, 7-8, 10-11, 12-13, 16-14 (ημχ.), 17-16, 19-19, 20-20, 22-23, 24-25, 28-27

ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης): Φίλιππας, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 7, Δημοσθένους 1, Νικολαϊδης 5, Κολιούλης, Μπαλάς 1, Τσαούσης 2, Κατσίκης 2, Παπαδόπουλος, Ξηρός, Πλέχ, Παπαδόπουλος 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιλιμπάρης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δ.Δημητρούλιας): Κυπραίος 3, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 3, Σιαματάς, Μούγιτς, Νούγκοβιτς 3, Ντάσεβιτς, Σαμαράς 4, Σπέντζος, Ανανιάδης, Χαντέλης, Λοίζος, Μαστορογιάννης 9, Σιμιτσής 3, Νικολίτσας.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports