Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσυνεδριακής σύσκεψης φορέων-μελών Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ

Προσυνεδριακής σύσκεψης φορέων-μελών Π.Ο...

Την περασμένη Παρασκευή

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προσυνεδριακή σύσκεψη φορέων-μελών Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ., στον χώρο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», στο Άλσος Γηροκομείου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. κ. Ιωάννης Λυμβαίος, το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ιωάννης Σπηλιόπουλος, το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ και Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας κ. Γεώργιος Αγγελακόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας κα Γεωργία Κοκκίνου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας κ. Θεοφάνης Μαγιώνος, το Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας κ. Ανδρέας Αγγελόπουλος,  ο Πρόεδρος της ΕΨΥΕΠΕΑ κ. Θωμάς Γκορίλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαχητών κα Μάρθα Χριστοπούλου, το Μέλος του Συλλόγου Μαχητών κ. Θεοκλής Μπατζής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποκαταστάσεως Σπαστικών Παιδιών Πάτρας «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» κ. Παναγιώτης Καλαντζής και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ΑΛΚΥΟΝΗ κα Βάσω Παναγοπούλου.

Τέλος, παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του Ιδρύματος Θ.Π.Κ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ κα Παναγιώτα Τόγια και η Προϊσταμένη της Ιατροπαιδαγωγικής Υπηρεσίας κα Μένη Μενούνου.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν ως στόχο την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με βαριές αναπηρίες και των οικογενειών τους καθώς και την διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις