Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 27 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα, 27 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Το σπίτι, η οικογένεια και ζητήματα ακινήτων θα έχουν την προσοχή σας σήμερα το πρωί, χωρίς να αναμένονται προβλήματα. Απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση θα γίνει πιο ανέμελη και χαρούμενη, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για παιχνίδι, σπορ, χόμπι, δημιουργικότητα, διασκέδαση και φλερτ.

Κριός

Επικοινωνιακά κι ανάλαφρα ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα, ραντεβού και αρκετές μετακινήσεις. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και το κλίμα μεταβάλλεται σε πιο εσωστρεφές, ενώ θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Το βράδυ προσέξτε τις εντάσεις με τους δικούς σας και τους εγωισμούς γενικά.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη να δίνει έμφαση σε οικονομικά θέματα, σε πληρωμές, αγορές ή άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται προβλήματα. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο, η εστίασή σας θα περάσει στην επικοινωνία και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ζωηρή, με επαφές διάφορες, κουβεντούλα, μαθήματα, διάβασμα και μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας και θ' ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικά θέματα, ενώ ίσως πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο, η εστίασή σας θα μεταφερθεί σε ζητήματα οικονομικά, ενώ μπορεί να κάνετε διάφορες αγορές. Θα απολαύσετε όμως και το καλό φαγητό, τη μουσική και το αίσθημα ασφάλειας.

Καρκίνος

Το πρωί ενδέχεται να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ η ανάγκη για ύπνο και ησυχία είναι αυξημένη. Όμως το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας ανακτάτε την εξωστρέφειά σας, ενώ μπορεί να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα. Το βράδυ προσέξτε τις εντάσεις και τους πονοκεφάλους.

Λέων

Δικτύωση, σερφάρισμα στο ίντερνετ και τα social media και συναντήσεις ή επαφές με φίλους και γνωστούς φέρνει το ξεκίνημα της μέρας. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η διάθεση αναμένεται να γίνει πιο κλειστή και κυκλοθυμική, ενώ μπορεί να έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να ησυχάσετε.

Παρθένος

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει το πρωί η Σελήνη, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και η εστίασή σας θα περάσει στη φιλία και τη δικτύωση, κι έτσι για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, και να σερφάρετε στο ίντερνετ.

Ζυγός

Ανάλαφρα κι αισιόδοξα ξεκινά η μέρα, ενώ ασχολείστε κυρίως με σπουδές, διάβασμα, νομικά θέματα, συγγραφή, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα εστιαστείτε περισσότερο στα επαγγελματικά και στο πως φαίνεστε κοινωνικά. Το βράδυ χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις κι εγωισμούς.

Σκορπιός

Για τις πρώτες ώρες της μέρας θα σας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα οικονομικά, χωρίς όμως σημαντικά άγχη ή απρόοπτα, ενώ η διάθεση θα είναι πιο εσωστρεφής. Μεταβάλλεται όμως απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, ανακτάτε την αισιοδοξία σας, ενώ θα εστιαστείτε κυρίως σε σπουδές, διάβασμα, πολιτική και σε επαφές με το εξωτερικό.

Τοξότης

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις διάφορες και με γνωριμίες, σε ήπιο κι ευχάριστο κλίμα, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους άλλους γενικά. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα μπείτε σε πιο εσωστρεφές mood, ενώ ενδέχεται να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, δανείων, εφορίας, κληρονομικών κλπ.

Αιγόκερως

Δουλειά και χαρά για τις πρώτες ώρες της μέρας, οι οποίες θα είναι παραγωγικές και θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες και λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και το κλίμα θα γίνει πιο κοινωνικό, ενώ θα έχετε ευκαιρίες να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Το βράδυ προσέξτε διαφωνίες, εγωισμούς και μικροατυχήματα.

Υδροχόος

Ευχάριστα, ίσως και πιο ανέμελα ή με περισσότερο ελεύθερο χρόνο ξεκινά η μέρα. Μέχρι το μεσημέρι η εστίασή σας θα είναι κυρίως σε θέματα παιδιών. Κατόπιν, αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η προσοχή σας θα μεταφερθεί σε θέματα εργασίας και υγείας. Έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι παραγωγική, ενώ ίσως συναντήσετε επαγγελματίες υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being