Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βετούλας: "Να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό"

Βετούλας: "Να βάλουμε δύσκολα στον ...

Τόνισε ο κόουτς του Απόλλωνα για τον τελικό του κυπέλλου

Στην εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" του Γιάννη Ντεντόπουλου φιλοξενήθηκε ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών μίλησε στον Sport24 Radio για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι "μελανόλευκοι" θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο κάθε πιθανότητα που έχουν για την έκπληξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και θα δούμε στον τελικό αν ήταν καλό ή κακό για εμάς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όποιος και να κέρδιζε θα ήταν δίκαιο".

Για τον τελικό του Κυπέλλου: "Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, όσο και να λέμε ότι όλα γίνονται σε ένα παιχνίδι. Σίγουρα το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο και τον καθιστά φαβορί, αλλά από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι εδώ πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Πρέπει να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Για αυτό πρέπει να κρατήσουμε κυρίως τα αρνητικά από την ήττα μας από τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα για το πρωτάθλημα, δηλαδή το πόσο εύκολα χάσαμε τη διαφορά των 10 πόντων που είχαμε "χτίσει". Θα δώσουμε βάση σε αυτά που δεν κάναμε σε εκείνη την αναμέτρηση, για να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη".

Για το ποια είναι τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα: "Εμείς βρίσκουμε ρυθμό μέσω της επίθεσής μας. Επίσης έχουμε ψηλά κορμιά ακόμα και στα γκαρντ, τα οποία μπορούν να μαρκάρουν μέχρι και "τεσσάρια" και αυτό μας βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι. Παράλληλα, πέρσι αποφασίσαμε να έχουμε τέσσερις Αμερικανούς, χωρίς να παίρνουμε κοινοτικούς. Ακόμα και οι Αμερικανοί που δεν έχουν συνηθίσει στο πέντε εναντίον πέντε βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα".

Για τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα το ρόστερ του είναι καλύτερο από το δικό μας και για αυτό μπορεί να κάνει ροτέισον με παίκτες σχεδόν ίδιας αξίας. Επίσης παίζει πολύ πιεστική άμυνα στην μπάλα και ειδικά στις πρώτες πάσες".

Για το γεγονός πως ήταν στην ομάδα και στην τελευταία της συμμετοχή σε τελικό: "Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής σε δύο μεγάλες στιγμές της. Το σημαντικό είναι ότι οι Έλληνες παίκτες έχουν περάσει στους ξένους τη σωστή νοοτροπία. Στον τελικό το κίνητρο θα είναι ατομικό για τους παίκτες, βάσει της προσωπικότητάς τους και του αντιπάλου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε συγκεντρωμένους, καθώς θα υπάρχει και ενθουσιασμός από τη μεριά τους".

Για το μέλλον του και την οργάνωση του Απόλλωνα: "Προς το παρόν είμαι εδώ, αλλά δε νομίζω να γίνω ο Φέργκιουσον του Απόλλωνα. Αυτή τη στιγμή όλα πάνε καλά και δε χρειάζεται κάτι άλλο. Εκτός από το ότι μεγάλωσα με την ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά επαγγελματικά, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συνθήκες. Όλα είναι τόσο επαγγελματικά που ο κάθε άνθρωπος θα ήθελε να δουλεύει εδώ. Επίσης και οικονομικά δεν υπάρχουν προβλήματα, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μόνο το αγωνιστικό".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports