Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ετοιμάζει βαλίτσες για την Α2 Εθνική η ΕΑΠ

Ετοιμάζει βαλίτσες για την Α2 Εθνική η ΕΑΠ

Νίκησε με 3-2 τον Ακρίτα Καλαμάτας

Η ΕΑΠ κέρδισε και το ντέρμπι με τον Ακρίτα Καλαμάτας και πλέον έχει κάθε λόγο να κάνει όνειρα για την επιστροφή της στην Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών.

Και αυτό γιατί η πατρινή ομάδα έχει το πλεονέκτημα των δύο νικών με τον Ακρίτα και με τον Απόλλωνα, ενώ το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και το ερχόμενο Σάββατο με το Aίγιο και συνεπώς δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για την μεγαλύτερη κατηγορία. Και αυτό γιατί η βαθμολογία της κανονικής διάρκεια ισχύει και στα πλέι οφ και συνεπώς η ΕΑΠ θα θέλει κόντρα στους αντιπάλους της απλά μία νίκη για την άνοδο.

Στο αγωνιστικό τομέα  της αναμέτρησης οι μικροί του Αντώνη Γεράνιου με την εμπειρία του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος αποβλήθηκε από τον παιχνίδι στο τέλος του τέταρτου σετ μαζί με τον Μητρόπουλο του Ακρίτα, κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-2 εις βάρος τους και να πάρουν μία σημαντική νίκη στο τάι μπρέικ.

Οι «μελανόλευκοι» για άλλη μία φορά απέδειξαν ότι αποτελούν το μέλλον του πατραϊκού βόλεϊ κερδίζοντας και τις εντυπώσεις κότνρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο όπως η Καλαμάτα.

Τα σετ: 25-16, 25-27, 25-23, 23-25, 15-6.

ΕΑΠ (Α. Γεράνιος): Σαρακίνης, Κάββουρας, Π. Ρουμελιώτης, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, λίμπερο ο Σύρος, Γιαννούτσος  Γεράνιος, Γεωργιόπουλος.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κουτράκης): Μητρόπουλος, Κουλιέρης, Τσώνης, Ζαχαρόπουλος, Καρούνος, Μπελογιαννέας, λίμπερο ο Πραττής, Τρουπάκης, Κακούρος, Θεοδώρου.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Match Aχαϊας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports