Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνικής στην Κυριακοπούλου

Παναχαϊκή: Συγχαρητήρια της Ερασιτεχνική...

Την πρωταθλήτρια του ύψους

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της συγχαίρει την πρωταθλήτρια του ύψους Κατερίνα Κυριακοπούλου, καθώς και όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Αναλυτικά:

"Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θέλει να συγχαρεί τους αθλητές του στίβου για την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που έγινε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Κυριακοπούλου για ακόμα μία χρονιά κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα του ύψους ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της 1.81 αποδεικνύοντας ότι είναι μία σταθερή αξία στο αγώνισμα, η οποία συνεχίζει να κρατάει ψηλά τα χρώματα της ομάδας μας. Μάλιστα είναι η μοναδική αθλήτρια της Αχαΐας η οποία πήρε 1η θέση.

Επίσης, ο Αγγελής Ρούσσος στο μήκος έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 7.13 και κατέλαβε την 7η θέση στο αγώνισμα. Εξίσου καλή ήταν και η νέα μεταγραφή της ομάδας μας, η Άρτεμης Χατζηαντωνίου στα 60μ, η οποία με 8.16 έμεινε έξω από τον τελικό του αγωνίσματος για μία μόνο θέση.

Τέλος, ο μικρός της ομάδας, ο Δημήτρης Μπούμης (1η χρονιά Παίδας) ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στα 200μ και συναγωνίστηκε στα ίσα τους άνδρες του αγωνίσματος".

Πρωταθλήτρια στο ύψος η Κυριακοπούλου στο πανελλήνιο κλειστού στίβου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports