Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Κώστας Ζουράρις από τον Πύργο: Ξέρουν ότι θα τα χάσουν όλα αν μας εξωθήσουν στυγνά σε μια πτώχευση

Ο Κώστας Ζουράρις από τον Πύργο: Ξέρουν ...

Συμμετείχε στη συγκέντρωση στήριξης της κυβέρνησης

Καυστικός απέναντι στην στάση των ευρωπαίων αλλά και βέβαιος για την τελική θετική έκβαση υπέρ της Ελλάδας εμφανίστηκε στον Πύργο, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και καθηγητής – πολιτειολόγος Κώστας Ζουράρις. Αφορμή για την εδώ παρουσία του κ. Ζουράρι, στάθηκε η συμμετοχή του σε θεολογικό συνέδριο της Ιεράς Μητρόπολης , όπου και εκεί άφησε το πολιτικό του στίγμα. Ο κ. Ζουράρις δεν έχασε την ευκαρία να παρασταθεί μαζί με στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. από την Ηλεία στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Ιατρίδη στον Πύργο υπέρ της Κυβέρνησης. Με δηλώσεις του εκεί αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό και κυρίως στο χώρο της οικονομίας.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αυτές οι εκδηλώσεις που είναι και παγκόσμιες υπέρ της Ελλάδας, έρχονται ακριβώς μετά από αυτή την απίστευτη κτηνωδία. Λέει ο Ελύτης στο Άξιον Εστί, έρχονται οι κοπροκράτες και κοπροκρατούν το μέλλον. Αυτοί λοιπόν οι σκυλοκοίτες, οι κερδαλεόφρονες που κορποκρατούν το μέλλον, κατά τον Όμηρο,  αυτούς φτύνει ο λαός μας και οι λαοί που μας συμπαραστέκονται. Τους κοπροκράτες του τοκογλυφικού συστήματος αυτής της δρακός των Βρυξελών και του Ταμείου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.


Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το όφελος έως τώρα της Ελλάδας τόνισε ότι «η αντίσταση είναι το πρώτο κέρδος. Τα αποτελέσματα εκ της αντιστάσεως έρχονται διαρκώς, οι ρωγμές που βλέπουμε στο μέτωπο των δισεβών και των τοκογλύφων. Καταλαβαίνουν πια ότι δεν μπορούν να το κρύψουν από τους λαούς τους. Εμείς μπορούμε να καταστραφούμε γιατί η καταστροφή στον ελληνικό πολιτισμό είναι συνήθης συνθήκη και ο βρεγμένος δεν τη φοβάται τη βροχή. Ξέρουν ότι θα τα χάσουν όλα αν μας εξωθήσουν στυγνά σε μια πτώχευση. Τρέμουν και μας το έκρυβαν οι εδώ συνεργάτες τους τέσσερα χρόνια, γιατί διαλύεται η Ευρωζώνη, διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν οδηγήσουν μια χώρα της Ευρωζώνης σε πτώχευση και ειδικά την Ελλάδα. Διότι ακόμα και αν δεχθούμε το ισόκυρον των κρατών και των λαών, παρόλα αυτά υπάρχει μια ισόκυρη και ισότιμη χώρα που είναι πιο ισόκυρη και λέγεται η Αιωνία Ελλάς. Έτσι είναι διότι έτσι είναι» κατέληξε αφοπλιστικά ο Κώστας Ζουράρις.

 

Πηγή:ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις