Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Φούτμπολ Λιγκ

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ στην επιστροφή τη...

Η Ένωση επιβλήθηκε με 2-0 του Αχαρναϊκού

Με κεκτημένη ταχύτητα από την μεσοβδόμαδη εμφάνιση στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να εντυπωσιάσει, ωστόσο όντας συνεπής στα απαραίτητα, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Αχαρναϊκό.

Το πρώτο γκολ της Ένωσης, σημείωσε ο Έλντερ Μπαρμπόζα με εξαιρετικό σουτ, προηγηθείσας εξαιρετικής κίνησης, στο 32ο λεπτό.

Ο Χρήστος Αραβίδης με κεφαλιά στο 79ο λεπτό, διασκέδασε οποιοδήποτε φόβο των "κιτρινόμαυρων" πάνω από τον ουρανό του ΟΑΚΑ, διαμορφώνοντας το 2-0.

Καλός γι' ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Πλατέλλας που είχε ένα δοκάρι, αλλά και ο Μακόλεϊ Κρισάντους, με το Νιγηριανό επιθετικό να αφήνει καλές εντυπώσεις.

Επιστροφή και για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, μετά τον τραυματισμό του, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενόψει και της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (84' Γροντής), Πλατέλλας (67' Κρισάντους), Μάνταλος, Μπαρμπόζα (80' Ντούνης), Αραβίδης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Αντονι, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Αθανασίου (89' Ίλιεφ), Καλογερόπουλος (82' Σκαθαρούδης), Νιάρος, Ιορδανίδης (73' Παπατόλιος), Γέσιτς, Ταμπάκης

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports