Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Οι γονείς των κοριτσιών του Αίολου διαμαρτύρονται για την "αφιλόξενη" υποδοχή του Απόλλωνα – Ανοικτή επιστολή μέσω του thebest.gr

Πάτρα: Οι γονείς των κοριτσιών του Αίολο...

Τα "μελανά" σημεία του αγώνα

Τα παράπονά τους για την φιλοξενία των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος κορασίδων στο βόλεϊ Απόλλων-Αίολος που διεξήχθη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, εκφράζουν μέσω του thebest.gr ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Θανάσης Σπυρόπουλος και οι λοιποί γονείς των αθλητριών του Αιόλου.

Με ανοικτή τους επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του «Απόλλωνα» υποστηρίζουν, ότι οι φιλοξενία και η συμπεριφορά των γηπεδούχων ήταν απαράδεκτες. Παράλληλα καταγγέλλουν ότι παρά λίγο να πέσουν θύματα προπηλακισμού.

Αναλυτικά τονίζουν:

«Ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλωνα για την απαράδεκτη συμπεριφορά και φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδα του κατά τον αγώνα πρωταθλήματος κορασίδων Απόλλων – Αίολος.

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να καταγράψουμε τα μελανά σημεία της φιλοξενία των ανθρώπων σας κατά τον αγώνα Απόλλων-Αίολου:

1.    Αντί  να μας βάλουν να παίξουμε στο γήπεδο το οποίο έχει χώρους και κερκίδες για να τοποθετήσουμε τα πράγματα και τα ρούχα των παιδιών, μας πέταξαν σε ένα γήπεδο με κάτι δίκτυα και κάτι ξύλινους πάγκου, νομίζοντας ότι οι γονείς των παιδιών του Αίολου ήταν ή λιοντάρια ή κλόουν κάποιου τσίρκου. Σας γνωρίζω ότι η ομάδα μας πλήρωσε γήπεδο για να υποδεχθεί την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια ομάδα του Απόλλωνα κατά τον αγώνα του πρώτου γύρου. Νομίζω ότι εμείς σεβόμαστε και τιμάμε την ομάδα περισσότερο την ομάδα σας από εσάς.

2.    Απευθυνθήκαμε σε κάποιον κύριο που γνωρίζατε το όνομά του μετά από τηλεφωνική επικοινωνία κάποιου γονέα με μας, και αντί να μας βοηθήσει να βρούμε λύση μας έβρισε και σηκώθηκε κι έφυγε.

3.    Όταν ξεκίνησε ο αγώνας και χειροκροτούσαμε και πανηγυρίζαμε για τα παιδιά μας, ερχόταν μια προπονήτρια του μπάσκετ, κάθε πέντε λεπτά και μας έλεγε να σταματήσουμε  να πανηγυρίζουμε για τα παιδιά μας γιατί αλλιώς θα μας έβγαζε από το γήπεδο επειδή την ενοχλούσαμε. Φαίνεται ότι για αυτούς τους ανθρώπους η προπόνηση του μίνι μπάσκετ είχε μεγαλύτερη σημασία από τον αγώνα κορασίδων που έδινε η ομάδα του βόλεϊ

4.    Όταν κερδίσαμε το τρίτο σετ ένας μικρός σε ηλικία προπονητής σας με αποκάλεσε μπροστά στους γονείς της ομάδας μου γραφικό «μαζεύεστε τον γραφικό», είπε συγκεκριμένα. Σας γνωρίζω κύριες πρόεδρε ότι τρίζουν τα κόκαλα κάποιων ανθρώπων που όταν με έβλεπαν σε αποστολή εκτός έδρα του Απόλλωνα και δάκρυζαν. Σας γνωρίζω ακόμα ότι εγώ και η οικογένειά μου βρεθήκαμε στον τελικό του φάιναλ φορ νεανίδων στη Κόρινθο για να υποστηρίξουμε την ομάδα του Απόλλωνα.

5.    Στην συνέχεια έβαλαν τους γονείς των παιδιών του μπάσκετ να έρθουν να μας βρίσουν και να προσπαθήσουν να μας προπηλακίσουν και να θέλουν να μας πετάξουν έξω από το γήπεδο.

6.    Σας γνωρίζω κύριε πρόεδρε ότι κάποιοι γονείς του Αιόλου έχουν αγοράσει μετοχές του Απόλλωνα και κάποιοι άλλοι βρίσκονται πίσω από κάποιες χορηγίες της ομάδας σας.

7.    Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τον φίλο Γιώργο Χριστόπουλο, τον Χρήστο Καράβολα, τους γονείς, τον κ. Παπαγιάννη, κ. Αρβανιτόπουλο, κ. Καρνάτσο και τους άλλους που έκαναν ότι μπορούσαν για να μας εξυπηρετήσουν αλλά δεν εισακουστήκαν . Τελειώνοντας, επειδή σας εκτιμώ, περιμένω τη δημόσια συγνώμη σας διότι γνωρίζουμε ότι δεν είστε λάτρεις αυτών των συμπεριφορών και εσείς ο ίδιος είστε προσωπικά υπέρ της φιλοξενίας, του πολιτισμού. Της κουλτούρας και της αρχοντιάς..

Με μεγάλη εκτίμηση ο Αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θανάσης Σπυρόπουλος και οι γονείς των παιδιών της ομάδας του Αιόλου."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports