Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Διαφάνεια και εγκράτεια στα οικονομικά"!

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Διαφά...

Παρέμβαση Τριανταφυλλόπουλου εν μέσω κρίσης

Σε καίρια προτροπή με αποδέκτες τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους και τους δεκάδες πολίτες που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά τους, προχώρησε ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Αιγιάλεια–Νέα Εποχή» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή σχόλια και συζητήσεις που αναπτύσσονται στην τοπική κοινωνία γύρω από τις δαπάνες, τα οικονομικά ανοίγματα και τις πηγές άντλησης και διάθεσης πόρων για τις προσεχείς εκλογές. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας, λαμβάνοντας υπ’  όψη του, την απαίτηση των πολιτών να παρατηρούν εικόνα διαφάνειας στα οικονομικά των ασχολουμένων με τα κοινά, έλαβε την πρωτοβουλία ν’ ανακοινώσει πως όχι μόνο βάσει της εγκυκλίου διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών αλλά κατ’ ουσία, ο συνδυασμός του «όχι μόνο θα τηρήσει το πλαφόν που η νομοθεσία ορίζει, αλλά θα επιβάλλει στα στελέχη του – ιδιαιτέρως του κεντρικού ψηφοδελτίου – περιορισμένη προβολή τους και πάντα υπό τον έλεγχο του ιδίου του επικεφαλής».

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε σχετικά με τα οικονομικά της παράταξής του: «Η αναγκαία οικονομική στήριξη της καθόδου του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές είναι αποτέλεσμα συλλογικής συνδρομής των συμμετεχόντων. Ουδείς εξ’ ημών διαθέτει ασύδοτα κεφάλαια γι’ αυτήν την προσπάθεια και η παρουσία μας θα είναι ταπεινή και μετρημένη, όπως η εποχή επιβάλλει».

Απευθυνόμενος σ’ άλλους υποψηφίους τονίζει πως «κάποιοι φιγουράρουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σκορπώντας χρήμα και προκαλώντας, παρότι αιρετοί και με συγκεκριμένες οικονομικές απολαβές. Ο κόσμος ας κρίνει κι ας μας συγκρίνει. Τι συμφέρον έχουν κάποιοι, δαπανώντας 200 – 300 χιλιάδες ευρώ, να πράξουν κάτι τέτοιο; Ποντάρουν σε κάτι μετεκλογικά και σε τι ακριβώς;»

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος προανήγγειλε την δημοσιοποίηση των εξόδων της παράταξής του στο διαδίκτυο και κατέληξε λέγοντας: «Κάποιοι φτιαγμένοι επαγγελματικά επί σειρά ετών ή λαμβάνοντας επί χρόνια δύο μισθούς, μάλλον έχουν διάθεση οικονομικού πολέμου! Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Έχουμε τις δουλειές μας, τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις και θα διαθέσουμε αυτά που μπορούμε. Εμείς είμαστε πράγματι κομμάτι των πολιτών, που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα. Αυτοί είμαστε κι όχι μεγαλόσχημοι και πλουτισμένοι από διάφορες πλευρές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις