Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πέρασε από την Βέροια ο Ολυμπιακός και αύξησε την διαφορά του στην κορυφή

Πέρασε από την Βέροια ο Ολυμπιακός και α...

Σκληρό παιχνίδι με μεγάλη ένταση στην πρωτεύουσα την Ημαθίας

Στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά πλέον με +5 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, επικρατώντας με σκορ 2-0 της τοπικής ομάδας για την 21η αγωνιστική της Super League.

Συνολικά σε 14 προηγούμενες αναμετρήσεις απέναντι στην Βέροια, ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, παράδοση που μόνο ευνοϊκή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδιαίτερα δύσκολες στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, οι δύο ομάδες είχαν εκ προοιμίου δυσχερές έργο σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τα πράγματα για την Βέροια έγιναν πιο ζόρικα μετά την αποβολή του Μπαλάφα στο 12ο λεπτό. Ωστόσο μέχρι το 71' παρέμενε το 0-0, όμως σε εκείνο το λεπτό ο Μήτρογλου σκόραρε για το 0-1. Ο Μπατιόν αποβλήθηκε στο 76' και ο Ντοσεβί στο 87' έκανε το τελικό 0-2.

Γκολ: - / 71' Μήτρογλου, 87' Ντοσεβί

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' λ.τ. Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports