Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού

Ευρωλίγκα: Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού

Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο και επί της Γαλατασαράι

Το ΟΑΚΑ συνεχίζει να αποτελεί το μεγαλύτερο "όπλο" του Παναθηναϊκού φέτος. Το αυτό κατάλαβε και η Γαλατάσαραϊ που προστέθηκε στη λίστα των "θυμάτων" του "τριφυλλιού". Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επικράτησε των Τούρκων με 86-77 και έκανε ακόμη ένα βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ. Από τα πολλά που χρειάζονται ακόμα.

Οι "πράσινοι" είχαν τον έλεγχο του ρυθμού από το πρώτο λεπτό και αν δεν χαλάρωναν από το 35ο λεπτό κι έπειτα θα έφταναν πολύ πιο ξεκούραστα στη νίκη. Βρίσκονταν άλλωστε διαρκώς μπροστά στο σκορ, με διαφορές μεγαλύτερες των δεκαπέντε πόντων.

Ακόμα κι έτσι όμως (με άγχος και πίεση στο τελευταίο δίλεπτο) ήρθε η νίκη. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπλουμς (16π.), ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας ξεπερνώντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του. Ήταν οι 14 που είχε σκοράρει σε ματς της Μπιλμπάο με τον Ολυμπιακό, στις 23/11 του 2011.

Άλλοι πέντε παίκτες των γηπεδούχων σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων. Από την άλλη, οι Τούρκοι έμοιαζαν "έξω από τα νερά τους" με τον Αρόγιο (4π.) και τον Έρτσεγκ (4π.) να είναι "εγκλωβισμένοι" στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 42-27, 65-46, 86-77.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον 10 (1), Διαμαντίδης 14 (4), Γκιστ 9 (1), Μπατίστα 11, Μπλουμς 16 (4)

Γαλατάσαραϊ (Αταμάν): Κάρτερ 12 (1), Γιανγκ 6, Μίτσοφ 16 (2), Έρτσεγκ 4, Γκονλούμ 14, Πότσιους 9 (2), Μάριτς, Αρόγιο 4, Γκιουλέρ 4, Αρσλάν 8 (2)

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports