Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Νέα Κηφισιά κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η Νέα Κηφισιά κατέθεσε ένσταση μετά το τ...

Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος μετά από άστοχο τρίποντο του Έι Τζέι Σλότερ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νέας Κηφισιάς ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων κατέθεσε ένσταση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους "πράσινους".

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη φάση στο 1'30" για τη λήξη της αναμέτρησης. Με τον δείκτη του σκορ στο 66-69, ο  Σλότερ αστόχησε πίσω από τα 6μ.75 και στη συνέχεια ο Σάιλας μάζεψε την μπάλα όμως τη γύρισε λανθασμένα στον Νίκο Παππά.

Ο νεαρός γκαρντ πάσαρε στον Μπατίστα ενώ ο Ουρουγουανός κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ από τον Ψαθά, κάνοντας το 66-71 από τη γραμμή των βολών, με τους "πράσινους" να έχουν και την επαναφορά.

Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος μετά το άστοχο τρίποντο του Έι Τζέι Σλότερ, τονίζοντας πως το σουτ δεν είχε βρει στεφάνη και ως εκ τούτου, είναι ως μη γενόμενη η φάση που ακολούθησε. Παράλληλα αναφέρουν ότι ο Παππάς πατούσε τη γραμμή, την ώρα που πάσαρε στον Μπατίστα.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι ανανεώθηκε ο χρόνος γιατί ο Σάιλας έπιασε την μπάλα με τα δυο χέρια, επομένως υπάρχει αλλαγή κατοχής.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports