Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Τσικουδιά πρωί πρωί μωρέ; Θα με ξεκάνετε!" είπε ο Τσίπρας στους Κρητικούς- ΒΙΝΤΕΟ

"Τσικουδιά πρωί πρωί μωρέ; Θα με ξε...

Η Κρήτη και τα Χανιά ήταν ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής εκστρατείας του

Μάλλον δεν ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας πως στην Κρήτη, η τσικουδιά πίνεται όλες τις ώρες και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερος λόγος! Έτσι, όταν το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά του προσέφεραν τσικουδιά, αστειεύτηκε πως θα τον... ξεκάνουν!

Η Κρήτη και τα Χανιά ήταν ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής εκστρατείας του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με πολίτες στο κέντρο της πόλης, ενώ στη δημοτική αγορά τον περίμεναν καταστηματάρχες και του πρόσφεραν, τι άλλο, τσικουδιά. "Τσικουδιά πρωί πρωί μωρέ; Θα με ξεκάνετε" αστειεύτηκε πριν τσουγκρίσει το ποτήρι του με τους πολίτες.


Ο κ. Τσίπρας πήρε ως ενθύμιο από την σύντομη παρουσία του στα Χανιά ένα Κρητικό μαντήλι που του πρόσφερε μια γυναίκα αλλά και ένα κομπολόι που το έδωσε καταστηματάρχης. 

 

Την ώρα που ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαινε από την αφορά, ένας πολίτης τον σταμάτησε και του είπε πωε είναι άνεργος. "Θέλουμε δουλειές" του είπε. "Εμείς θα σας βλέπουμε στα μάτια, η καθαρότητα είναι εγγύηση", του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Πριν αποχωρήσει από τα Χανιά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε έναν πιτσιρικά να τον πλησιάζει και να του ζητά... αυτόγραφο! «Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ήπιε κι έναν καφέ σε μαγαζί των Χανίων, ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε για το αεροδρόμιο κι από εκεί για την Αθήνα.

newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις