Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννενα αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα Πηγάδια σ'ένα χορταστικό ματς

Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννενα αναδείχθηκαν ισόπ...

Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος σύμμαχος, παρόλα αυτά Skoda Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα προσέφεραν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στα "Πηγάδια" στο εναρκτήριο ματς της 20ης αγωνιστικής, με την μπίλια να κάθεται τελικά στην ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι, που ήταν σαρωτικοί στο πρώτο 20λεπτο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στον Κλέιτον με το 54' (πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λουτσέσκου με 7 γκολ), με την ομάδα της Ηπείρου από την πλευρά της να μην παρατάει το παιχνίδι και να το φέρνει στα ίσα με τον Τσάβες στο 75'. Με το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό η Skoda έπιασε στην 8η θέση του πίνακα τον ΠΑΣ, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν πλέον από 28 βαθμούς.

Το άσχημο για τους Ακρίτες είναι πως έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη ενώ στον αντίποδα ο ΠΑΣ μετράει 5 ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του, με την τελευταία του επιτυχία να είναι το 3-0 επί του ΠΑΟΚ στις 18 Δεκεμβρίου.

Εντυπωσιακή είναι επίσης η παράδοση που έχει "χτίσει" στην Θράκη ο ΠΑΣ, καθώς έχει να χάσει στην έδρα της Ξάνθης από τις 21 Απριλίου 1991 ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί του σε επτά ματς (3 νίκες και 4 ισοπαλίες).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports