Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στυλίδης: "Δύσκολο παιχνίδι στην Πεντέλη"

Στυλίδης: "Δύσκολο παιχνίδι στην Πε...

Αυτό της Κυριακής για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Φώτης Στυλίδης το παιχνίδι που θα παίξει με την Πεντέλη ο Έσπερος ΑΟΠΑ στο φινάλε του α’ γύρου της Γ’ Εθνικής.  «Η Πεντέλη είναι δυνατή ομάδα και το παιχνίδι είναι δύσκολο» τόνισε ο Φώτης Στυλίδης και συμπλήρωσε:

«Γενικότερα θα έλεγα ότι μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και για αυτό ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας την περασμένη αγωνιστική επί της Ένωσης Ιλίου».

Η νίκη επί της Ένωσης Ιλίου σας δίνει μια αγωνιστική πριν το φινάλε του α’ γύρου τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Τι σημαίνει αυτό;

«Μπορεί ανεξάρτητα αποτελέσματος στην Πεντέλη πράγματι να έχουμε εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά αυτός ο τίτλος δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Άλλωστε σημασία έχει τι γίνεται στο τέλος της σεζόν και όχι στα μέσα μιας χρονιάς. Επαναλαμβάνω μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι στην Πεντέλη και πρέπει να πάμε εκεί για να αγωνιστούμε με μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports