Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

5η η Χριστίνα Αθανασοπούλου στο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα του Καρέα

5η η Χριστίνα Αθανασοπούλου στο Πανελλήν...

Έδωσε μια σειρά από δύσκολους αγώνες

Συνέχεια στην ανοδική πορεία για την μικρή Χριστίνα Αθανασοπούλου μετά από το δυνατό Ανοικτό Πρωτάθλημα του Καρεα. Η αθλήτρια του Μιχάλη Κατσικαδέλη που για τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στον Γυμναστικό Αθλητικό Όμιλο Πειραιά και προπονείται με τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών, έδωσε μια σειρά από δύσκολους αγώνες και κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση της τελικής κατάταξης.

Με την εμφάνιση αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η χρονιά που διανύει είναι πολύ καλή καθώς και ότι ανήκει στην κορυφή της κατηγορίας των Κορασίδων. " Το τελευταίο αυτό τεστ πριν από τη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Νεανίδων μας έδωσε σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία και επιβεβαίωσε ότι η δουλειά που κάνει η Χριστίνα αρχίζει να φέρνει καρπούς.

Το ότι στο κόντρα σετ δύο διαδοχικών Ανοικτών Πρωταθλημάτων χάσαμε το μετάλλιο ανάμεσα σε σημαντικούς αντιπάλους μας δίνει τη δυνατότητα να θέτουμε υψηλούς στόχους για τα πρωταθλήματα των κατηγοριών που θα γίνουν τον Απρίλιο. Το μέλλον ανήκει στα χέρια της και στο πόσο είναι διατιθεμένη να δουλέψει" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports