Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, καταγγέλλει τη διοίκηση του Παναιγιαλείου για τα απαράδεκτα γεγονότα που τελέστηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, καταγγέλλει τη διοίκηση ...

"Το πρωί της Δευτέρας θα απευθυνθούμε στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας"

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Αιγίου ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη διοίκηση του Παναιγιαλείου. Αναφέρει συγκεκριμένα: "Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ  που διαθέτει φέτος για πολλοστή χρονιά τα αποκλειστικά δικαιώματα ραδιοφωνικών μεταδόσεων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας του Παναιγιαλείου, έχοντας προχωρήσει σε σύμβαση με την ομάδα κι έχοντας τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα από την αθλητική νομοθεσία, ζητά συγγνώμη από τους ακροατές για την απότομη διακοπή της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης του αγώνα μεταξύ Παναιγιαλείου και Επισκοπής το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2015.

Επίσης, ως κορυφαίος στην περιοχή και μοναδικός ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός, με το κύρος, τη σοβαρότητα και τη σταθερή πορεία που τον χαρακτηρίζουν στα 27 χρόνια λειτουργίας του, καταγγέλλει τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αντώνη Ρέλλα και τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας κ. Μιχάλη Μπέσκο, για την ανάρμοστη και απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στους δημοσιογράφους και μέλη του συνεργείου του ραδιοφωνικού μας σταθμού Γιώργο Μπάστα και Μιχάλη Ραμπαβίλα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ραδιοφωνικής αναμετάδοσης του αγώνα μόλις στο 5', καίτοι οι δύο δημοσιογράφοι διέθεταν τις απαιτούμενες άδειες τις οποίες και επέδειξαν σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Δεν εκλήθη, όπως προβλέπεται, ο αρμόδιος παρατηρητής του αγώνα και εντελώς αυθαίρετα, ζητήθηκε χωρίς καμία σοβαρή δικαιολογία από τον δημοσιογράφο και μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) Μιχάλη Ραμπαβίλα να αποχωρήσει από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ συνεργαζόταν με τον συνάδελφό του αθλητικογράφο Γιώργο Μπάστα για την αναμετάδοση.

Μετά από τις ύβρεις που ακούστηκαν, δυστυχώς, εκ μέρους του επικεφαλής της ομάδας και με πολλούς μάρτυρες μάλιστα, οι δύο δημοσιογράφοι αποχώρησαν για λόγους ευθιξίας, ενώ η “μπάλα” πήρε και τον τοπικό συνεργάτη του OTE TV και ιδιοκτήτη του site aigialeiapress.com Αντώνη Αργυρόπουλο, ο οποίος μάταια ζητούσε από τον εκπρόσωπο της ομάδας να λάβει επί τόπου τις απαιτούμενες διευκρινίσεις από τη Football League, ώστε να λήξει η όποια παρεξήγηση.

Δεν είναι δυνατόν να ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν θεσμικά τη μεγάλη αυτή ιδέα που λέγεται “Παναιγιάλειος” και την οποία θα έπρεπε τουλάχιστον να τιμούν με τη συμπεριφορά τους. Εμείς πάντως, αισθανόμαστε ντροπή για λογαριασμό τους.

Το πρωί της Δευτέρας θα απευθυνθούμε στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports