Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Tο "ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη στον Κίμωνα Λινάρδο

Tο "ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη ...

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής διοίκησης του Παναιγιαλείου

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτή Κίμωνα Λινάρδο, αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της στον Αιγιώτη φυσιοθεραπευτή Κίμωνα Λινάρδο, ο οποίος έκανε αφιλοκερδώς την εξέταση των κάτω άκρων (πελματογράφημα) των ποδοσφαιριστών τής ομάδας Κ15.

Tο πελματογράφημα είναι μια εξέταση που αναλύει την κατανομή των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση, αποτυπώνοντας ψηφιακά τη μορφολογία του πέλματος. Δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τις παθήσεις των κάτω άκρων. Πρόκειται για μια συσκευή με χιλιάδες αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τις πιέσεις που ασκούνται σε κάθε σημείο του πέλματος, όταν αυτό βρίσκεται σε επαφή με την επιφάνειά της.

Με τη συσκευή είναι συνδεδεμένος ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος συλλέγει, επεξεργάζεται και αναλύει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Πολύ συνηθισμένα προβλήματα που κάνουν όλο το σώμα να υποφέρει, όπως η πλατυποδία, η σκολίωση και η ισχιαλγία, μπορούν να βρουν τη λύση τους χάρη στο πελματογράφημα".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports