Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα:Φορέστε τα χιονοπέδιλα!Άνοιξε σήμερα για τους σκιέρ το Χιονοδρομικό Κέντρο - Δείτε ποιες πίστες λειτουργούν

Καλάβρυτα:Φορέστε τα χιονοπέδιλα!Άνοιξε ...

Στα 30 εκατοστά το ύψος της χθεσινής χιονόπτωσης

Πρωτοχρονιά στα χιόνια και δη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Η ώρα που περίμεναν πάρα πολλοί σκιέρ έφτασε. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι το Χιονοδρομικό Κέντρο άνοιξε για τους πρώτους σκιέρ της νέας χρονιάς.  Το ύψος της χθεσινής χιονόπτωσης έφτασε τα 30 εκατοστά και το  Χιονοδρομικό έδωσε σήμερα 1η Ιανουαρίου  στις 12, σε λειτουργία τους αναβατήρες Ερμής, Αχιλλέας Δάφνη και Θέτις.

Εάν οι καιρικές συνθήκες βελτιωθούν,επισημαίνεται από τη διοίκηση του Χιονοδρομικού, "τότε αύριο Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, η διοίκηση και το προσωπικό του ΧΚΚ θα κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να δοθεί σε πλήρη λειτουργία το κέντρο.

Από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και την ομάδα που θα βρίσκεται εφεξής πάντα σε ετοιμότητα, για να σας προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες στο χιόνι, σας ευχόμαστε καλή χρονιά, χρόνια πολλά και καλή ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΕΖΟΝ!Ότι καλύτερο για το 2015!".

Όπως επισημαίνει στο thebest.gr o Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Λεωνίδας Σπυρόπουλος σήμερα Πρωτοχρονιά ξεκινά η νέα  χιονοδρομική περίοδος κι επισημαίνει ότι στόχος είναι να παρασχεθούν οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους χιονοδρόμους. Υπενθυμίζεται ότι φέτος θα λειτουργήσει νέα πίστα, ενώ για πρώτη φορά είναι δυνατή η έκδοση εισιτηρίων εκτός Χιονοδρομικού κέντρου, από το τουριστικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.

Την ίδια ώρα αρκετοί επισκέπτες φαίνεται ότι θα περάσουν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στα Καλάβρυτα, σύμφωνα με τα στοιχεία της πληρότητας που εμφάνιζαν τα ξενοδοχεία την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς και η οποία άγγινζε το 90%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λευκή πόλη τα Καλάβρυτα - Δείτε φωτό από το χιονισμένο τοπίο

 

Καλάβρυτα: Πέφτει χιόνι στον Χελμό -Πότε θ΄ανοίξει το χιονοδρομικό -Πάνω από 3.000 το επισκέφθηκαν το διήμερο των Χριστουγέννων - ΦΩΤΟ

 

Καλάβρυτα:Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου - Μεγάλο ποσοστό πληρότητας στα ξενοδοχεία


 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις